Hoved : Filutvidelser : .avs Fil

.avs Filutvidelse

Filtype 1AVS Preset File

Utvikleren Nullsoft
Kategori Settings Files
Format N/A

Hva er en AVS fil?

Konfigurasjonsfil som brukes av Advanced Visualization Studio (AVS), en lydvisualiserer for Winamp; inneholder innstillinger for animasjoner som er opprettet basert på musikken som spilles i Winamp.

Programmer som åpnes AVS filer
Windows
Nullsoft Winamp
Macintosh
Nullsoft Winamp

Filtype 2Avid Project Preferences File

Utvikleren Avid Technology
Kategori Settings Files
Format N/A

.AVS alternativnummer 2

Innstillingsfil opprettet av Avid-produkter som Avid Media Composer og Avid Xpress; lagrer prosjektinnstillinger, som kan inkludere innstillinger for mediaopprettelse, video og lydsporformater og andre innstillinger; kan brukes på tvers av flere prosjekter ( .AVP files).

Programmer som åpnes AVS filer
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress

Filtype 3Application Visualization System File

Utvikleren Intel
Kategori Video Files
Format N/A

.AVS alternativnummer 3

Digital videoformat basert på Digital Video Interactive (DVI) teknologi; gjør det mulig for sluttbrukere å bygge visualiseringsapplikasjoner for å løse vitenskapelige og tekniske problemer; kan bli generert av Intel video programvare.

Programmer som åpnes AVS filer
Windows
May require ActionMedia II video card to open
Convert with AVS Video Converter 4.1 or AVSTOAVI converter

Filtype 4AviSynth Script File

Utvikleren AviSynth
Kategori Video Files
Format Text

.AVS alternativnummer 4

Skript opprettet for AviSynth, et video etterproduksjonsverktøy som brukes til redigering og behandling av videofiler; brukes til å automatisere videofunksjoner som kutteksjoner, endre størrelse på videoklipp, kopiere lyd, justere lysstyrke, etc.

Mer informasjon

AviSynth-programvaren distribueres som en .DLL fil, som fungerer som en "frameserver" som serverer videofiler til mediespilleren på forespørsel når en AVS-fil åpnes. På denne måten gjenkjenner mediespilleren de servert rammer som standard .AVI videodata. Derfor, for å spille av video ved hjelp av Avisynth, opprett et Avisynth-skript og åpne det med en støttende AVI-mediespiller.

Programmer som åpnes AVS filer
Windows
Microsoft Notepad
Nero
Avisynth

Filtype 5Adobe Photoshop Variations File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.AVS alternativnummer 5

Innstillingsfil som brukes av Adobe Photoshop, et bilderedigeringsprogram; inneholder justeringer som kan brukes på et bilde; kan nås ved å velge følgende menyalternativ: Bilde → Justeringer → Variasjoner ....

Mer informasjon

MERK: Noen 64-biters versjoner av Photoshop inkluderer ikke undermenyen Variasjoner. Adobe gir en manuell plugin-nedlasting for å fikse dette problemet for i enkelte programvareversjoner.

Programmer som åpnes AVS filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Om AVS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .avs er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Adobe Photoshop Variations File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.