Hoved : Filutvidelser : .apl Fil

.apl Filutvidelse

Filtype 1Monkey's Audio Track Information File

Utvikleren Matthew T. Ashland
Kategori Audio Files
Format Text and Binary

Hva er en APL fil?

Spor informasjon fil opprettet av Monkey's Audio, en lossless lydkompressor; inneholder metadata for et lydspor, inkludert start og sluttplassering av sporet innenfor en kilde .APE file; kan også inkludere artist, album, sangnavn, lengde og annen sporinformasjon.

Mer informasjon

APL-filer brukes til å hoppe til riktig posisjon i en APE-lydfil. De brukes også til å vise sporinformasjon mens du spiller musikk. APL-filer kan genereres fra .CUE filer ved hjelp av MakeAPL-programmet, som følger med Monkey's Audio.

Programmer som åpnes APL filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
Monkey's Audio
Macintosh
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center

Filtype 2ArcPad Layer File

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.APL alternativnummer 2

Kartlagsfil som brukes av ArcPad, et kartverktøy som brukes til å analysere GIS-data i feltet; lagrer en delmengde av kartlagsegenskaper for et eksportert ArcGIS-kart; inkluderer symbologi for visning av funksjoner, skalaer og etikettuttrykk for laget.

Mer informasjon

ArcPad-lagfiler brukes til å studere GIS-data i feltet med ArcPad, som kjører på Windows Mobile Platform-enheter. APL-filer eksporteres av ArcGIS-programmet.

Programmer som åpnes APL filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Filtype 3ACDSee Plugin File

Utvikleren ACD Systems
Kategori Plugin Files
Format Binary

.APL alternativnummer 3

Plug-in legges til ACDSee Photo Manager, et program som brukes til å organisere og røre opp digitale bilder; inneholder funksjoner som utvider funksjonene til programvaren; Brukes ofte til å lese RAW-bildeformater for digitale kameraer eller vise filformater fra andre programmer.

Programmer som åpnes APL filer

Om APL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .apl er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ACDSee Plugin File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.