Hoved : Filutvidelser : .afdesign Fil

.afdesign Filutvidelse

Filtype Affinity Design Document

Utvikleren Serif Labs
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.AFDESIGN alternativnummer

En AFDESIGN-fil er et designdokument opprettet av Serif Affinity Designer, et vektorgrafikdesignprogram. Den lagrer et design som inneholder ett eller flere bildelag, figurer, tekst, blyant eller pennetegninger, malingstreker og andre Affinity Designer-elementer.

Mer informasjon

AFDESIGN-filen åpnes i Serif Affinity Designer 1.6

Affinity Designer brukes til å lage profesjonelle vektorgrupper på samme måte som Adobe Illustrator. AFDESIGN-filen ligner også filen .AI som brukes av Illustrator, fordi den er den primære filtypen som er knyttet til programmet, og brukes til å lagre designet og alle elementene. AFDESIGN-filen kan også eksporteres til forskjellige formater, som inkluderer .PNG , .JPG , .GIF , .PDF , .SVG , .EPS , .PSD og .TIFF .

Hvis du vil opprette en AFDESIGN-fil i Affinity Designer, velger du Fil → Lagre eller Lagre som .... For å åpne en AFDESIGN-fil i Affinity Designer, velg Fil → Åpne.

Programmer som åpnes AFDESIGN filer

Om AFDESIGN filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .afdesign er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Affinity Design Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 28.03.2020:
Hallo! En klient sendte meg en gang et .afdesign-arkiv for å redigere vektorene, og jeg var ikke sikker på hvilken type fil det var. Takk for denne artikkelen! Jeg visste ikke at det var andre typer applikasjoner for vektorgrafikkdesign, for eksempel Illustrator. Nå vil jeg laste ned og prøve Affinity Designer, da det ser ut til å ikke bare gjøre alt som Adobes programvare kan gjøre, men det er også billigere... Les mer