Hoved : Filutvidelser : .acrobatsecuritysettings Fil

.acrobatsecuritysettings Filutvidelse

Filtype Adobe Acrobat Security Settings File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.ACROBATSECURITYSETTINGS alternativnummer

Fil opprettet av Adobe Acrobat, et program som brukes til å lage og vise .PDF filer; inneholder sikkerhetsegenskaper som brukes til å lage PDF-filer, for eksempel tilgangsbegrensninger; må signeres digitalt for å verifisere identiteten til sikkerhetsinnstillingsutstederen.

Mer informasjon

ACROBATSECURITYSETTINGS-filer brukes til å konfigurere flere maskiner med de samme sikkerhetsinnstillingene. I tillegg hjelper de å opprettholde sikkerhetsinnstillingene med Adobe Acrobat-versjonen. De kan importeres og eksporteres via Adobe Acrobat.

ACROBATSECURITYSETTINGS-filer har fordeler i forhold til .FDF -filer fordi de samler alle sikkerhetsinnstillingene i én fil i stedet for på tvers av mange FDF-filer, de kan bli digitalt signert og kryptert for sikkerhet, og de kan distribueres sikkert over en arbeidsgruppe eller bedrift av datamaskiner.

Programmer som åpnes ACROBATSECURITYSETTINGS filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om ACROBATSECURITYSETTINGS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .acrobatsecuritysettings er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Adobe Acrobat Security Settings File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.