Hoved : Filutvidelser : .fdf Fil

.fdf Filutvidelse

Filtype 1Acrobat Forms Data Format

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Text Files
Format N/A

Hva er en FDF fil?

Tekstfilformat brukt for data eksportert fra .PDF formfelt; vanligvis mindre enn PDF-filer, fordi de bare inneholder formfeltdata, ikke hele skjemaet; kan opprettes i Acrobat ved å velge Avansert → Skjema → Eksporter skjemadata fra menylinjen.

Mer informasjon

FDF-filer behandles ofte på webservere av .CGI skript.

Programmer som åpnes FDF filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtype 2Origin Fitting Function Definition File

Utvikleren OriginLab
Kategori Data Files
Format Text

.FDF alternativnummer 2

En FDF-fil er en matematisk fittingfunksjonsdefinisjonsfil som brukes av Origin, en dataanalyse og grafisk applikasjon som brukes av ulike forskere og ingeniører. Den inneholder alle egenskapene om en passende funksjon, for eksempel funksjonstype, begrensninger, passende parametere, et funksjonsuttrykk, variabler og en beskrivelse. FDF-filer kan komme med Origin eller være brukerdefinert.

Mer informasjon

Brukerdefinerte FDF-filer er opprettet ved hjelp av Monteringsfunksjonsbygger i Opprinnelse. Du kan få tilgang til verktøyet ved å velge Verktøy → Fitting Function Builder .... Velg "Opprett en ny funksjon" for å opprette en FDF-fil eller "Rediger en brukerdefinert funksjon" for å redigere en FDF-fil. Du kan også vise FDF-filene dine ved å velge Verktøy → Fitting Function Organizer .... Du kan også åpne FDF-filer med en tekstredigerer siden fittingfunksjonen definisjonen er lagret i ren tekst.

FDF-filer som kommer Pakket med programmet er plassert i "FitFunc" -undermappen i Origin-programmappen. Brukerdefinerte FDF-filer lagres vanligvis i "FitFunc" -undermappen i mappen "Brukerfiler" i Origin-programmappen.

Programmer som åpnes FDF filer

Om FDF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .fdf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Origin Fitting Function Definition File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.