Hoved : Filutvidelser : .3dc Fil

.3dc Filutvidelse

Filtype 1RacerMate 3D Course File

Utvikleren RacerMate
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en 3DC fil?

Kursusfil som brukes av Computrainer 3D, en simuleringsprogramvare for RacerMate's CompuTrainer og Velotron elektroniske sykkel ergometre / trenere; inneholder et racerbane, inkludert vei- og høydeegenskaper; brukes til å lagre faktiske real-world kurs, samt rehabilitering kurs for fysioterapi.

Mer informasjon

RacerMate-programvare samhandler med en stasjonær motorsykkel og reagerer på bevegelse som brukerpedaler og styrer sykkelen. På denne måten kan ryttere trene til sykkelhendelser ved hjelp av simulering.

Programmer som åpnes 3DC filer

Filtype 2iGO 3D Building File

Utvikleren NNG
Kategori GIS Files
Format N/A

.3DC alternativnummer 2

GPS-datafil som brukes av iGO-programvare; inneholder 3D-bygningsdata og tilsvarende metadata; lagret i \ iGO \ content \ building \ katalogen på navigasjonsenhetens lagringskort.

Mer informasjon

MERK: NNG, utviklerne av iGO-produkter, ble tidligere kjent som Nav N Go.

Programmer som åpnes 3DC filer
Windows
Transfer to an NNG device via USB connection

Filtype 33DCrafter Scene File

Utvikleren Amabilis Software
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.3DC alternativnummer 3

Tredimensjonal scene skapt av 3DCrafter, et 3D-modellerings- og animasjonsprogram som tidligere ble kalt 3D Canvas; inkluderer geometrien til scenen og inkluderer former, materialer og lyseffekter; brukes til å lage 3D-bilder og animasjoner, og kan eksporteres til en .AVI -fil.

Programmer som åpnes 3DC filer

Filtype 43DCT 3D Image

Utvikleren 3D Compression Technologies
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.3DC alternativnummer 4

Tredimensjonalt bilde opprettet ved hjelp av 3DCT 3D-bildekomprimeringsprogramvare eller plugin-modulen for 3DCT-modellering; inneholder et komprimert 3D-bilde; brukes til å redusere filstørrelsen til standard 3D-formaterte bilder og dele dem over e-post, noe som er nyttig for designanmeldelser.

Mer informasjon

3DCT kan lage 3DC-filer fra flere formater, inkludert .STL , .PLY , .OBJ , .3DS , .LWO , .DXF , .VRML og .OFF . Det kan også eksportere Rhino .3DM filer hvis plugin er installert med Rhino.

MERK: 3DC-filer kan ses med det gratis 3DCT Viewer-programmet.

Programmer som åpnes 3DC filer

Filtype 5RoboCell Cell Setup File

Utvikleren Intelitek
Kategori CAD Files
Format N/A

.3DC alternativnummer 5

Prosjektfil opprettet av RoboCell, et program som brukes til SCORBOT robotmodellering og simulering; lagrer en konfigurasjon av 3D-robotkomponenter i en "arbeidscell" lar et SCORBASE-program kjøres visuelt i et 3D virtuelt miljø.

Mer informasjon

RoboCell brukes til å integrere SCOREBASE robotic control programvare med 3D modellering og simulering evner. Det brukes i pedagogiske miljøer.

MERK: Robocell har blitt utgått.

Programmer som åpnes 3DC filer
Windows
Intelitek RoboCell

Om 3DC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .3dc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype RoboCell Cell Setup File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.