Hjem > H > Hva Er En Sata Disk?

Hva er en SATA disk?

SATA (Serial ATA, S-ATA) er en databuss-teknologi hovedsakelig designet for overføring av data til og fra en harddisk. SATA er etterfølgeren av ATA-standarden (Advanced Technology Attachment), som også er kjent som IDE (Integrated Drive Electronics).

Les mer

Hva er Flash lagring?

Flash er et populært navn på lagring basert på «Non-volatile Storage». Dette er en variant av minneteknologi som beholder data selv om man fjerner strømmen. Så det er ikke noen forskjell på SSD og Flash, men Flash er et generelt begrep på teknologien, mens SSD er et produkt basert på Flash. Hvor stor ekstern harddisk trenger jeg?

MedietypeGjennomsnittlig filstørrelse*1000 GB (1 TB)*
Musikk4 MB per sang på fire minutterOpptil 250 000 sanger
Video (HD)8,3 GB per timeOpptil 120 timer
Bilder3,5 MB per bilde på seks megapikslerOpptil 285 000 bilder
Filmer i DVD-kvalitetAntall filmer på 1,5 timer – DVD-kvalitetOpptil 260 filmer

Folk spør også hvilken harddisk til bilder?

Seagate Backup Plus Ultra Slim 2TB USB 3.0 er et godt kjøp, men anmelderne er også imponerte over den generøse mengden med lagringsplass hvor man blant annet kan velge å oppbevare filer, videoer og bilder. Så, hva gjør en ekstern harddisk? Ekstern harddisk (norsk: Eksternt platelager) er et platelager som kobles til en datamaskin via kabler.

Angående dette, hva er ram på en pc?

RAM (Random Access Memory) er datamaskinminnet som lagrer informasjonen et program trenger mens det kjører. RAM er datalagring som gjør det mulig å få tilgang til lagrede data i uansett rekkefølge, også tilfeldig, ikke bare i sekvens. Hva som er i en PC? En datamaskin (vanlig PC) består av en hovedenhet (selve datamaskinen), en skjerm, et tastatur og en mus. Det er også vanlig at det er koblet til utstyr som høyttalere og videokamera. Dette er de fysiske delene som vi ser før vi henter skrujernet og åpner enhetene. Hovedenheten er selve datamaskinen.

Hva er fordelen med SSD?

Lavere strømforbruk

Nyere SSD-er har noe lavere strømforbruk enn vanlige harddisker. Det betyr mindre varmeutvikling og litt bedre batterilevetid for bærbare med SSD.
Deretter, hvor mye lagring trenger jeg på pc? Hvis du stort sett bruker PC-en til vanlige kontoroppgaver som e-post og presentasjoner, bør du velge en maskin med minst 8 GB RAM. Det vil være mer enn nok for de fleste oppgaver, til og med for litt lettere bilderedigering.

Følgelig, hvor mye er 1 tb harddisk?

1 TB er lik 1000 gigabyte (GB) eller 1 000 000 megabyte (MB). Vi kan sammenligne det med fysiske lagringsenheter vi bruker hver dag. Sammenlignet med en gjennomsnittlig smarttelefon, er 1 TB med lagringsplass det samme som rundt 16 (64 GB) iPhone- eller Samsung Galaxy-enheter.

By Pepi

Hvordan fungerer min historie på Facebook? :: Hva er SSD harddisk?
Nyttige lenker