Hjem > H > Hva Dekker Swap Skjermforsikring?

Hva dekker SWAP Skjermforsikring?

Skjermforsikring som dekker knust skjerm, og Plussforsikring som også dekker andre typer skader og tyveri/tap.

Les mer

Tilsvarende, er forsikring inkludert når du kjøper mobil med swap?

Kjøper du mobil med SWAP derimot, har du Skjermforsikring inkludert. I tillegg kan du kjøpe vår beste forsikring, SWAP Plussforsikring, til redusert pris for SWAP-kunder. Den dekker alle skader og tap – i hele Europa! Hvorfor ikke velge SWAP? Men tilbudene er slett ikke billige over tid. Mobilen du betaler på vil ikke være din før det har gått 24 måneder, selv om du i teorien eier denne fra dag én – så lenge du betaler ut hele summen for telefonen. Skulle du bytte denne inn i en ny telefon etter 12 måneder, vil du få en ny periode på 24 måneder å betale på.

Så, hvordan fungerer swap forsikring?

Med SWAP-avtale nedbetaler du mobilen på 24 måneder. Allerede etter 12 måneder, kan du bytte ut den gamle mobilen med ny, uten å måtte betale mer for den gamle. Du returnerer da din gamle mobil, og starter en ny 24 mnd SWAP-avtale med den nye mobilen. Hva er fordelen med svitsj? Med SVITSJ betaler du ingenting idet du kjøper mobilen du vil ha, men får en fast månedspris over 24 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på et valgfritt Telia-abonnement uten binding.

Dessuten, når kan jeg bytte mobil swap?

Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter en måned. Etter et år kan du bytte inn din SWAP-mobil i en valgfri ny mobil, hvis du oppretter en ny SWAP 24-måneders mobilavtale. Når du kjøper ny mobil, blir det resterende beløpet på den gamle avtalen slettet. Og et annet spørsmål, hva betyr byttet i ny swap enhet? Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten.

Når utløper SWAP?

En SWAP-avtale gjelder i 24 måneder. Etter 24 måneder har du fullført nedbetalingen av telefonen din og fordelene som ligger i SWAP-programmet er dermed også avsluttet. Da kan du selvsagt opprette en ny SWAP-avtale på en ny mobil. Hvordan pante mobil? Stikk innom butikken, pant den gamle mobilen og hent den nye.

Dessuten, hvordan avslutte svitsj?

Vil du si opp abonnementet ditt?

  1. Kontakte kundesenteret på chat eller 924 05 050.
  2. Besøke en av våre butikker (legitimasjon påkreves)

By Stickney

Hvor lenge er butikkene åpne på nyttårsaften? :: Hvordan komme seg ut av SWAP?
Nyttige lenker