Hjem > H > Hvem Kan Reparere Iphone?

Hvem kan reparere iPhone?

Du kan få utført Apple-sertifisert reparasjon og service hos en av de Apple-autoriserte tjenesteleverandørene våre. Du kan også sende iPhonen til et Apple-reparasjonssenter. Teknikerne på alle disse stedene får Apple-opplæring. De leverer samme høye kvalitet på servicen, med originale Apple-deler.

Les mer

Hvor mye koster det å fikse iPhone 11?

ModellMinsteprisMakspris**
iPhone Xs Max8199 kr
iPhone 115899 kr6299 kr
iPhone 11 Pro7799 kr8199 kr
iPhone 11 Pro Max8199 kr8599 kr
Hvor lang garanti er det på iPhone?
Apple garantiReklamasjonsrett
Privatpersoner (forbrukerkjøp)JaJa
Bedrifter (næringskjøp)JaNei
Gjelder fra (kjøpsdato)0 - 1 år1 - 5 år
Behøver kjøpskvittering?NeiJa

Så, hvor mye koster det å bytte batteri på iphone?

Det er både enkelt og prisgunstig å bytte batteri på iPhonen din. Fra kun 299 kr skifter vi ut ditt gamle batteri, som vil få mobilen din til å føles som ny igjen. Hvem reparerer iPad? Apple Service Provider.

I motsetning til andre har vi kun Apple-sertifiserte teknikere og verksteder, og er Apple Authorised Service Provider. Det betyr at hos oss får du reparert din iPad av Apple-eksperter, alltid med originale reservedeler og dine reklamasjons- og garantirettigheter i behold.

Hvor lenge varer Apple Care?

AppleCare+ for Mac er en forsikring som gir opptil tre år med teknisk support1 og maskinvaredekning2 fra Apple, inkludert opptil to tilfeller av skade som følge av uhell hver 12-månedersperiode. Hvor stor skjerm har iPhone 11? Skjermen på iPhone 11 har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 6,06 tommer diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).

Hvor lang tid tar det å bytte skjerm?

- En reparasjon går både raskt og smidig, vi kan ofte bytte skjermen eller batteriet ditt mens du venter. Majoriteten av byttene våre gjør vi på ca. 30 minutter. På denne måten slipper du å være uten telefon lengre nødvendig. Hvor ofte bør man bytte iPhone? Maks tre år. Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid.

Hvor lang garanti på mobil?

Klagefristen er to eller fem år

Kor lenge du kan klage, avheng av kor lenge tingen er meint å vare ved vanleg bruk. PC og mobiltelefon er eksempel på varer med fem års klagefrist. Du har to års klagefrist når du kjøper noko frå ein privatperson (kjøpslova).

By Zenda

Hvor lang tid tar det å lade Apple Watch 3? :: Hvem eier PayPal?
Nyttige lenker