Hjem > N > Når Leveres Helthjem?

Når leveres Helthjem?

Når du handler på nett med Helthjem som fraktalternativ leverer vi pakken hjem til deg med avisbud om natten. Du trenger derfor ikke personlig ta imot eller signere for pakken. Vi legger pakken trygt på dørmatten eller i postkassen, og sender deg en SMS når pakken er levert.

Les mer

Du kan også spørre hva skjer hvis helthjem ikke finner pakken?

Dersom vi ikke har lykkes å hente pakken av ulike årsaker vil avsender underrettes om dette fra Leverandør og har selv ansvaret for å hente inn igjen pakken. Hvorfor bruker Helthjem så lang tid? Hurtig levering er noe vi prioriterer høyt og vi jobber kontinuerlig med å redusere tiden så mye vi kan. Noen pakker kan dessverre ta ekstra tid og vent gjerne noen dager ekstra før du tar kontakt med oss.

Hvor lang tid tar Ekspress levering?

Leveres i sentrale områder i de fleste byer innen kl 09.00 dagen etter at pakken er sendt. For øvrig innen kl 11:30 eller kl 16:00 ankomstdagen, normalt dagen etter innlevering. Utlevering mandag - fredag. Hvor lang leveringstid Posten? Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse.

Deretter, hvorfor fungerer ikke helthjem?

Årsaken er da som oftest én av tre grunner: Avisbudet har ikke nøkkel til denne adressen. Det hender at enkelte bygårder ikke har gitt avisbudene tilgang. Vi anbefaler deg da å be ditt styre utstede nøkkel til helthjem slik at de kan hente på adressen. Blir det sendt post på lørdager? Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert.

Tilsvarende, har ikke mottatt pakke?

Slik sporer du

Har du et sporingsnummer (sendings- eller kollinummer) på en sending, kan du spore. Du får tilsendt sporingsnummer på SMS eller e-post fra sender, eller du blir varslet av Posten via appen, SMS eller e-post. Du kan også bruke strekkoden på en hentemelding du får i postkassen.
Du kan også spørre hvem har ansvaret for en pakke? Egentlig kjøpers ansvar

Det mange ikke vet, er at det egentlig er kjøper som har ansvaret for en vare under transport ved kjøp fra private. Kjøpsloven sier nemlig at varen anses som levert i det Posten tar over, og når varen er levert, har selgeren gjort jobben sin.

Du kan også spørre hvem kjører ut helthjem?

Tjenesten til Helthjem drar veksel på det solide distribusjonsnettverket som allerede finnes hos Schibsted, Amedia og Polaris. Der det tidligere kun var aviser som ble levert, kan nå også en rekke nettbutikker sørge for at kundene deres får levert bestillingen sin helt hjem på trappen.

By Hastings

Kommer Helthjem på lørdager? :: Har Nordea straks betaling?
Nyttige lenker