Hjem > H > Hva Dekker Applecare+?

Hva dekker AppleCare+?

Med AppleCare+ får du reparasjons- eller erstatningsservice for iPhone, inkludert dekning av opptil to tilfeller av skader i løpet av hver 12-måneders periode. For hvert tilfelle tilkommer en egenandel på kr 290 for skader på skjerm og kr 890 for alle andre skader.

Les mer

Hvor mye koster det å bytte batteri på iPhone?

ModellPris i butikkPris online*
iPhone SE299,-449,-
iPhone 6399,-549,-
iPhone 6 plus399,-549,-
iPhone 6S399,-549,-
Deretter, hvor mye koster det å bytte batteri på apple watch? Apple Watch

BatteriserviceDekket av garantien eller med AppleCare+Avgift for batteriservice
Alle kvalifiserte Apple Watch-modeller0 NOK999,75 NOK

Følgelig, kan man skifte glass på apple watch?

Autoriserte Apple-verksted slik som Eplehuset skifter ikke glass eller andre deler på Apple Watch. Det betyr at vi ikke kan utføre skjermbytte, men tilbyr en erstatningsenhet av lik modell istedenfor. En erstatningsenhet er i mange tilfeller et raskere og bedre alternativ enn en reparasjon. Deretter, hvordan får man bakgrunn på apple watch? Trykk på Digital Crown for å gå til urskiven. Trykk og hold på skjermen. Sveip mot venstre eller høyre for å velge en urskive, og trykk på Rediger.

Dessuten, hvor lenge skal airpods vare?

AirPods kan gi opptil 5 timer med lyttetid15 eller 3 timer med taletid på én lading. Hvis du lader AirPods i 15 minutter i etuiet, får du opptil 3 timer med lyttetid17 eller opptil 2 timer med taletid. Hvis man mister en AirPod? Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.

Hvor mange år varer AirPods?

Thomas Iversen i Forbrukerrådet sier de mener Airpods og andre dyre hodetelefoner bør vare i fem år. Du kan også spørre har eplehuset åpent kjøp? Vi praktiserer 30 dagers åpent kjøp på nett og i butikk. Vi er opptatt av at du finner det produktet som passer til nettopp deg. Det er lov å angre seg og vi hjelper deg gjerne å finne en løsning om du ikke er fornøyd med produktet du har kjøpt.

Også, hvor mye koster det å reparere iphone?

ModellPris i butikkPris online**
iPhone 5499,-649,-
iPhone 5S/SE499,-649,-
iPhone 5C499,-649,-
iPhone 6599,- 799,-749,-

By Tommy

Hvor starter og stopper E18? :: Hva er Apple garanti?
Nyttige lenker