Hjem > N > Når Får Man Skole Pc?

Når får man skole PC?

DatoLevering
16. juniBestilling starter
15. juliBestilling innen denne datoen garanterer levering innen skolestart 16. august
31. juliBestilling innen denne datoen garanterer levering uka etter skolestart (uke 34)
Etter 1. august ->Bestilling etter denne datoen: Levering starter i uke 35. *

Les mer

Har man forsikring på skole PC?

De fleste skoler har et IT-reglement hvor det står noe om hvilke erstatningsregler som gjelder når en skole-PC får skader. Hvis man er ansvarlig for skaden, enten forsettlig (med vilje) eller uaktsomt (uforsiktig), kan det være at man må dekke skolens tap når PCen er ødelagt. Hvordan kjøpe skolepc? Elev-PC-ordningen

Du kan bestille en PC eller Mac gjennom fylkeskommunens ordning, eller du kan bruke din egen hvis du har en god maskin fra før. Hvis du bestiller gjennom fylkeskommunens ordning, eier du maskinen selv, også etter endt videregående opplæring.

Hvordan logge seg på skole PC hjemme?

Når man skal logge på en skolepc, så må man jo trykke ctrl+alt+del. Kan skolen kreve erstatning? Erstatning av ødelagt undervisningsmateriell

Hvis en elev ødelegger eller skader noe med vilje, er hovedregelen at eleven må erstatte det. Skolen må vurdere erstatningsansvaret ut i fra en rimelighetsvurdering, og ta hensyn til blant annet elevens alder, utvikling, utvist adferd og økonomiske evne.

Folk spør også hvilken pc skal jeg velge 2021?

HP Spectre x360 har i årevis vært blant de aller beste laptopene, og det samme gjelder 2021-modellen. Den kan skilte med 11. generasjons Intel Core-prosessor, som byr på en vesentlig kraftøkning. Og med det integrerte grafikkortet Intel Iris Xe er HP Spectre x360 (2021) blitt bedre enn noen sinne. Hva slags bærbar PC bør jeg kjøpe? Hvilken pc bør jeg kjøpe?

  1. Prøv den først. Når du kjøper en bærbar eller en alt-i-ett-pc, er det viktig at du prøver den først, da det er vanskelig å bytte ut og oppgradere komponenter senere.
  2. Finn ut hva du trenger.
  3. Bruk litt tid.
  4. Kjøp på riktig tidspunkt.
  5. Ikke kjøp det aller nyeste.

Tilsvarende, hvilken mac er best til skole?

MacBook Pro 13-tommer er for de som trenger portabilitet, batteritid og god ytelse - i en og samme maskin. I likhet med MacBook Air er dette svært gode hverdagsmaskiner som egner seg både til studier, jobb og hjemme. Folk spør også hvordan logge inn på skooler? E-posten er brukernavnet (s+fødselsår+2 første bokstavene av fornavn og 3 første bokstavene av etternavn) de bruker på skolen etterfulgt av «v-man365.no» som vist i eksempelet. Eventuelt passord er også det samme som de bruker for å logge seg på maskinen på skolen. også gå inn på «Planer» for å finne alle ukeplaner.

Man kan også spørre når barn gjør hærverk?

Det objektive foreldreansvaret

I skadeserstatningsloven § 1-2 nr. 2 er det bestemt at uansett egen skyld svarer foreldre for skade voldt forsettlig eller uaktsomt av deres barn under 18 år som de bor sammen med og har omsorgen for, med inntil kr. 5.000,-for hver enkelt skadevolding.

By Agnella Demichelis

Når briller blir ødelagt på skolen? :: Hvordan få Music Freedom?
Nyttige lenker