Hjem > K > Kan Man Bruke Gavekort På Polet?

Kan man bruke gavekort på polet?

Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet.

Les mer

Hvordan aktivere ditt gavekort?

1.1 AKTIVERING AV GAVEKORTET

Hvis gavekortet har påtrykt ladedato og beløp på baksiden (ikke håndskrevet), må det aktiveres før bruk. Koden står i brevet som fulgte med kortet. Ring 22 89 82 99, for å aktivere kortet.
Hvordan sjekke saldo på Dittgavekort? Trykk på knappen "Sjekk saldo" og tast inn hele kortnummeret (19 siffer) som står på baksiden av gavekortet og du ser gjeldende verdi. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato eller fra når du henter gavekortet i automaten på kjøpesenter. Bakside av gavekortet hvor du finner kortnummeret.

Hvem eier alti?

Alti AS eies av LL Holding AS og Sørco Holding AS. LL Holding AS eies av familien Løseth i Surnadal, og Sørco AS er det Arendals-baserte selskapet til familien Sørbøe. Kan Amfi gavekort brukes på alti? På AMFI Alta får du kjøpt gavekortet i gavekortautomaten i 1. etasje ved siden av Apotek 1. Gavekort fra dittgavekort.no kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og over 70 Thon Hotels.

Følgelig, kan presentkort brukes på vinmonopolet?

Felles for gavekortene er at de ikke kan brukes på Vinmonopolet, så vil du gi god drikke i julegave, må du velge Polets gavekort som gjelder i alle deres butikker i hele Norge. Det samme gjelder en del nisjebutikker, som for eksempel Fretex om du vil gi en bærekraftig gave som i tillegg støtter gode formål. Følgelig, kan man bruke gavekort på alkohol? Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette.

Kan man bruke ditt gavekort på Coop Obs?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Tilsvarende, hvordan bruke gavekort på nett? Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikker/hoteller til kortet er tomt. Kan gavekortet benyttes ved betaling på internett? Nei, gavekortet kan ikke brukes til betaling på internett.

Hvordan bruke Presentkort?

Gavekortet brukes som vanlige kort i butikkenes betalingsterminaler. Det kan brukes en eller flere ganger, inntil det er tømt. Mottakeren trenger bare ett kort. Det må handles for minst kr 100,- pr gang.

By Chrisoula

Hvor kan man bruke ditt gavekort? :: Hvordan øke grensen på kredittkort?
Nyttige lenker