Hjem > H > Hva Er Den Høyeste Karakteren Man Kan Få?

Hva er den høyeste karakteren man kan få?

I videregående opplæring er bestått (godkjent) tilsvarende karakterene 2-6, mens karakteren 1 er ikke bestått (stryk, ikke godkjent). Frem til 2006 kunne også karakteren 0 brukes (ingen måloppnåelse), men dette er ikke lenger mulig. I noen fag kan det gis karakteren bestått/ikke bestått.

Les mer

Hvor lang tid tar det å få begrunnelse på eksamen?

Du får normalt begrunnelsen innen to uker etter du har bedt om den. I begrunnelsen redegjøres det for karakteren din med vurdering av dine prestasjoner. Begrunnelsen gis enten muntlig eller skriftlig. Dessuten, når blir sensur publisert? Sensuren er klar tre veker etter eksamen. For masteroppgåver er sensuren klar seinast 6 veker etter innleveringa.

Og et annet spørsmål, hvordan blir eksamen 2022?

I 2022 vil noen eksamener gjennomføres i PGS, og andre eksamener gjennomføres i det nye gjennomføringssystemet. I eksamensplanen kan du se hvilket system hver eksamen gjennomføres i. Eksamener i det nye gjennomføringssystemet er heldigitale, og det trykkes ikke oppgavesett for dem. Folk spør også hva er muntlig praktisk eksamen? Muntlig eksamen er da at du presenterer og legger fram noe muntlig. Kan også få muntlige spørsmål av eksaminator. Muntlig praktisk så skal du utføre ei oppgave praktisk og fortelle hva du gjør evt og hvorfor du gjør ting på den måten. Her kan du også få spørsmål fra eksaminator.

Blir det muntlig eksamen 2022?

Eksamen for elever på 10. trinn og i videregående er avlyst. Dette gjelder både skriftlige, muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener. Tilsvarende, er karakter 2 bestått? Halvårsvurdering har samme karaktergrader som standpunktvurdering. Karakterene 2 til 6 betyr at faget er bestått. Fag med karakteren 1 i standpunkt er bestått når eksamenskarakteren er 2 eller bedre. Det gjelder ikke dersom eksamenskarakteren er for en tverrfaglig eksamen.

Følgelig, når settes karakterene 2021?

Det er elevens plikt, i samarbeid med skolen, å sørge for at læreren har et vurderingsgrunnlag. Er man i tvil om det er vurderingsgrunnlag i alle fag bør man snarest ta kontakt med kontaktlærer eller faglærer for å avklare dette! Standpunktkarakterene deles ut TIRSDAG 1. JUNI. Når er skriftlig eksamen 2022?

DatoFag
12. mai 2022Trekk skriftlig
19. maiInternasjonal engelsk
20. maiNorsk sidemål
23. maiNorsk hovedmål

Hva betyr sensur er registrert?

"Det er registrert et resultat for deg på følgende emne: (#1). Dette er en automatisk melding som sendes når vurderingsprotokollen er oppdatert. Det kan gå noen timer fra sensur er registrert til varsel sendes. Hvis du har levert klage på karakter vil du få nytt varsel dersom karakter endres.

By Braswell Smsith

Hvordan fjerne annet på Mac? :: Hvor får man svar på eksamen UiB?
Nyttige lenker