Hjem > H > Hva Betyr 12+ Aldersgrense?

Hva betyr 12+ aldersgrense?

De aller fleste sosiale medier har 13 års aldersgrense. Når det står 12+ betyr det egentlig fra 13 år og oppover.

Les mer

Hvorfor er det aldersgrenser?

En aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller å få tilgang til noe. Vi har aldersgrenser, fordi tilsynet mener at de som er under aldersgrensen, ikke bør få oppleve, se eller gjøre det samme som de som er over aldersgrensen. Du kan også spørre hva er farlig med snapchat? Det er ikke noe farlig med å bruke Snapchat. Men dessverre blir tjenesten ofte referert til som «sexting-appen». Det vil si å sende nakenbilder eller avslørende fotografier. Det er ikke noe håndfast som viser at Snapchat er verre enn andre tjenester når det gjelder dette.

Også, hvor mange barn har snapchat?

80 prosent av alle barn og unge i alderen 9-18 år bruker Snapchat. Foto: Mia Oshiro Junge, NTB scanpix (ill.) 3395 barn og unge over hele landet har svart på Medietilsynets årlige undersøkelse «Barn og medier». Hva handler Snapchat om? Snapchat er en meldingstjeneste hvor man deler bilder og videoer, kalt snaps, med kontakter. Det som skiller Snapchat fra andre meldingstjenester er at bildene og videoene kun er tilgjengelig en kort stund. Den vanlige måten å bruke Snapchat på er gjennom en app på smarttelefoner og nettbrett.

Følgelig, hvordan få noen ned fra bv lista?

Den første måten å fjerne en bruker fra din bestevenneliste på er å blokkere dem. Når du blokkerer en bruker, forsvinner de ikke bare fra din bestevenneliste, men også fra kontaktlisten din. Dette vil umiddelbart bringe interaksjonen mellom deg og brukeren ned til null. Kan man se hvor mange ganger noen har sett My story? Ingen får beskjed direkte om at du har foreviget historien deres, men et nytt ikon ved siden av navnet ditt i «sett av»-listen vil avsløre deg. Ingen kan se hvor mange ganger du ser på innholdet andre sender deg, være seg privat eller gjennom den offentlige historien deres.

Man kan også spørre når vises man på snapmap?

For at posisjonen din skal kunne vises for andre snapchattere er du nødt til å åpne Snapchat-applikasjonen med jevne mellomrom. Posisjonen din oppdateres når du åpner appen, men vises kun i noen timer. Er du inaktiv for lenge på appen, vil posisjonen din på kartet forsvinne. Følgelig, hvordan ser det ut når noen har slettet deg på snap? Har «vennen» din ingen highscore, betyr det at du er slettet. Foto: Skjermdump. Om det ikke vises noen tall under brukernavnet, vil dette si at personen har slettet deg som venn.

Også, kan man se andre sine bestevenner på snap?

Tjenesten fikk brukerne til å rase da de fjernet tjenesten som gjør det mulig å se dine kontakters «bestevenner». Dermed er det ikke lenger mulig å se hvem kjæresten din snapper mest med, eller om du er en populær snappekontakt blant kollegene.

By Rudin Billitteri

Hvordan logge av Google konto på iPhone? :: Hvilken skriftstørrelse skal jeg bruke?
Nyttige lenker