Hjem > S > Skal Litteraturlisten Være Med I Innholdsfortegnelsen?

Skal litteraturlisten være med i innholdsfortegnelsen?

Innholdsfortegnelsen kan være en hjelp til å strukturere innholdet i teksten. Innholdsforteg- nelsen skal også bidra til at leseren raskt får en oversikt over fagteksten som presenteres. Overskriften «Innhold» skal ikke inkluderes i innholdsfortegnelsen. Litteraturliste og even- tuelle vedlegg skal inkluderes.

Les mer

Du kan også spørre hva skal være i en innholdsfortegnelse?

3.1 Innholdsfortegnelse

Innholdsfortegnelsen skal vise besvarelsens kapitler og underkapitler med sideangivelser, og gi leseren en pekepinn på hva oppgaven inneholder.
I forhold til dette, hva er figurliste? Du kan opprette en figurliste, for eksempel en liste over illustrasjoner som er inkludert i dokumentet, ved å bruke stil på figurtekster, og deretter bruke disse figurtekstene for å bygge en figurliste. Klikk i dokumentet der du vil sette inn figurlisten.

Hvordan legge inn vedlegg i oppgave?

Hvis du vil legge ved en fil eller kobling, velger du oppgaven for å hente frem detaljene, klikker Legg til vedleggog velger deretter fil, koblingeller SharePoint. Fil: Last opp et dokument eller en fil fra den lokale data maskinen. Tilsvarende, hvordan bruke vedlegg i oppgave? Vedlegg. En del materiale kan legges som vedlegg, for eksempel intervjuguide, samtykkeskjema, tabeller og andre data. Vedleggene ligger til slutt i oppgaven (etter referanselista) og inngår ikke i antall sider.

Tilsvarende, hvilke nettsider er lov på eksamen?

Bruk av Internett under skriftlig eksamen

Du kan bruke datamaskin med internettilgang ved alle eksamener. Unntaket er på del 1 av todelt eksamen. I de fleste fag får du tilgang til et begrenset antall nettressurser. Privatister i Oslo har kun tilgang til nettressurser som er tilgjengelig nasjonalt.
Man kan også spørre hvilke nettsider kan man bruke på eksamen?

NettressursURL
Viten - Naturfagsenterethttps://www.viten.no/
Vox Publicahttps://voxpublica.no/
W3Schools - webutviklinghttps://www.w3schools.com/
WordReference – ordbok for flere språkhttps://www.wordreference.com/

Hvilke hjelpemidler er tillatt på eksamen?

Som hovedregel er alle hjelpemidler tillatt. Noen fag har todelt eksamen med begrenset hjelpemiddelbruk på del 1. Noen få fag har fri tilgang til internett. For alle andre fag har du tilgang til et begrenset utvalg av nettressurser. Du kan også spørre hvor skal antall ord stå? 2.7 Oppgavens omfang

Antall ord i oppgavebesvarelsen må være innenfor +/- 10% av det som er oppgitt. Forside, forord, innholdsfortegnelse, sammendrag, referanseliste, tabeller/figurer og vedlegg omfattes ikke av ordtellingen (kommer således i tillegg til det oppgitte antall ord).

Hva er normal linjeavstand?

Standard linjeavstand i Word er 1,15. Som standard settes en tom linje inn etter et avsnitt, og det settes inn et mellomrom over overskrifter.

By Triny Hurban

Hva betyr C4 på skruer? :: Kan skjeggkre overleve ute?
Nyttige lenker