Hjem > H > Hva Passer Til Lys Antikkgrå?

Hva passer til lys antikkgrå?

En lys, gyllen gråtone. Hakket lysere enn den velkjente 1973 Antikkgrå, og hakket mørkere enn den nesten hvitaktige grå 1024 Tidløs. Fargen er fin inntil blåfarger som 5249 Linblå, 5044 Blåis og 5200 Dusky Blue og 5030 St. Pauls Blue.

Les mer

Folk spør også hvilken farge passer til mørkeblått?

Hvilke farger passer til blått? Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger, men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre. – Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått, sier farge-eksperten. Folk spør også hva passer med blå? Et spennende følge til blått er oransje, guloransje og gult. Dette er komplementærfarger (også kalt kontrastfargen) til blått, det vil si at de ligger lengst fra hverandre på fargesirkelen.

Hvilken farge passer sammen?

Farger som passer godt sammen

  • En harmonisk toklang lages av farger som ligger rett overfor hverandre på fargesirkelen, dvs. komplementærfarger.
  • To eksempler: blått-orange, og blågrønt-rødorange.
Folk spør også hva passer til natural blue? En nydelig tone til en mengde nøytraler blant både de beige og grå tonene,
  • Matchende farger.
  • Beige og grå kombinasjoner. Natural Blue er en vakker farge som passer sammen med en rekke beige og grå toner.
  • Mint og grønne kombinasjoner. Grønnblå farger er spesielt fint ved siden av mint og grønntoner.

Og et annet spørsmål, hvilken farge passer til beige?

Er den beige fargen veldig gyllen, synes jeg personlig at gråtoner som også spiller på det gylne er fine inntil. I motsatt fall synes jeg at beige-toner med mye rødt i seg står best til tilsvarende gråtoner med rødlighet i seg. Hva passer Soothing beige til? 12075 Soothing Beige er flott til en rekke lysere hvite og beige toner. 12075 Soothing Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Så, hvilke farger passer til fargen bomull?

Et godt eksempel kan være at du har standard hvite vinduer og dører i Bomull, og ønsker en gråtone på veggen. Da bør du unngå de kjølige og litt blålige gråtonene som for eksempel Skumring, Morgendis og Tåkedis, og heller se på gråtoner som er gylne, som Tidløs og Antikkgrå eller Varmgrå. Hvilken grønnfarge passer til bomull? LADY 8469 Green Leaf

Sammen med farger som 0394 Varmgrå, og 1376 Frostrøyk eller de greige 10341Kalk og 10342 Kalkgrå blir denne utrolig lekker. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.

Så, hva passer til sans?

Den er svakt kulørt, lun og diskret. For den som søker en god, beige basisfarge, kan LADY Sans være svaret. Den er flott i kombinasjon med andre beige toner som 12075 Soothing Beige og 1140 Sand eller til de gylne brune 10966 Almond Beige, 12125 Impression eller den lyse gulbeige 1303 Observe.

By Amalia

Hvor er lengdegradene 0 grader? :: Hvilke farger passer med sand?
Nyttige lenker