Hjem > H > Hva Kan Man Gjøre Med Nintendo Switch?

Hva kan man gjøre med Nintendo Switch?

Nintendo Switch er både en spillkonsoll som du kan benytte hjemme, koblet opp til tv-en, og en håndholdt spillkonsoll med utrolig fleksibilitet. Med Nintendo Switch kan du virkelig ta med deg favorittspillene dine og fortsette å spille når du vil, hvor du vil!

Les mer

Hvilke spill er gratis på Nintendo Switch?

Gratis spill fra Nintendo eShop

  • fortnite - Gratis på alle plattformer og den er også kompatibel med kryssspill (lar deg spille med spillere som bruker andre konsoller og datamaskiner) og kryssplattform (lar deg spille fra samme konto på forskjellige enheter).
  • Warframe - Gratis på alle plattformer.
Hvordan spille 2 player på Nintendo Switch? Hold Joy-Con horisontalt og trykk på begge shoulder-knappene (SL/SR). Gjenta det samme på begge kontrollene. Åpne spillet og velg to spillere. Trykk på shoulder-knappene igjen for å registrere spiller nummer to.

Ta dette i betraktning, hvem passer nintendo switch for?

Hvilken spillkonsoll bør du velge til barna?

  • For barn og familier som skal spille sammen. Nintendo Switch kan passe fra seks år.
  • For barn som bare skal spille litt. Mobiltelefon og nettbrett kan passe for alle aldre.
  • For barn som er opptatt av grafikk.
  • For barn som vil ha både spill og programvare.
Hvor lang garanti er det på Nintendo Switch? Spillkonsoller har 5 års reklamasjonsfrist etter forbrukerkjøpsloven. Husk at du må ta kontakt angående feilen innen rimelig tid etter at du oppdager den. Merk at dersom du har kjøpt konsollen i en av våre filialer, så gjøres reklamasjonen direkte til den aktuelle butikken.

Kan man spille Nintendo Switch uten internett?

Konsollen din må være koblet til internett for å kunne lenke en bruker til en Nintendo Account. Hvordan kjøpe Nintendo switch spill? For å kunne kjøpe spill og programmer i Nintendo eShop må du fylle på Nintendo eShop-saldoen din med enten et bankkort (VISA eller MasterCard fungerer, men husk at en voksen person må fylle inn informasjonen) eller gjennom å fylle inn en aktiveringskode som du finner på et Nintendo eShop-kort.

Så, hvor mye kommer nintendo switch til å koste?

Den billigste prisen for Nintendo Switch 2019 32GB akkurat nå er 3 161 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Spillkonsoller med en gjennomsnittlig vurdering på 3.9 av 5. Hvor mye koster en Nintendo switch på Elkjøp?

Eff. rente40,67%
Kostnad489.-
Totalt3 879.-

Også, hvor mange spill kan man ha på nintendo switch?

Konsollen har 32 GB lagring internt, noe som holder til ett eller to spill.

By Dorweiler Yoshizumi

Hvordan få multiplayer på Minecraft? :: Når kommer ny Nintendo Switch?
Nyttige lenker