Hjem > N > Når Kommer Ny Nintendo Switch?

Når kommer ny Nintendo Switch?

Nintendo har annonsert at deres nye konsoll, Nintendo Switch, vil lanseres verden over fredag den 3. mars.

Les mer

Hvilket minnekort til Nintendo Switch?

Hvilke microSD-kort fungerer på Nintendo Switch? Teknisk sett vil alle Switch microSD-kort (under 4 GB), micro SDHC (4-32 GB) eller micro SDXC (eXtended Capacity, over 32 GB) være kompatible, men du vil helst ha minimum 32 GB for at det skal være verdt å kjøpe. Hvor mange spill kan man ha på Nintendo Switch? Konsollen har 32 GB lagring internt, noe som holder til ett eller to spill.

Deretter, hvordan lagre spill på nintendo switch?

Det er superenkelt å lagre og dele spillopplevelsene dine med andre. Trykk på «capture»-knappen på Nintendo Switch for å ta et bilde av skjermen. Hvordan spille 2 player på Nintendo Switch? Hold Joy-Con horisontalt og trykk på begge shoulder-knappene (SL/SR). Gjenta det samme på begge kontrollene. Åpne spillet og velg to spillere. Trykk på shoulder-knappene igjen for å registrere spiller nummer to.

Hvorfor er Nintendo Switch så dyr?

Samtidig som det ble en mye større etterspørsel gjorde også pandemien at det ble vanskeligere å få tak i nok arbeidskraft til å produsere mye, og både arbeidskraft og råmaterialer ble dyrere. Dette førte til at produksjonskostnadene økte, og Nintendo måtte derfor sette opp prisen på konsollen for å tjene penger på den. Hva er forskjellen på Nintendo Switch og OLED? Mens den originale utgaven hadde en 6,2 tommer stor LCD-skjerm, har den nye utgaven en 7 tommer stor OLED-skjerm. Imidlertid har ikke Nintendo gjort noe med oppløsningen, og man må da som nå ta til takke med 720p. OLED-utgaven har mer levende farger og oppleves mindre blass enn originalutgaven.

Hva er forskjellen på switch og switch lite?

Nintendo Switch Lite: Håndholdt konsoll

I 2019 lanserte Nintendo også en mindre utgave av Switch, Nintendo Switch Lite. Konsollen er utelukkende ment for håndholdt bruk og kan ikke tilkobles TV. Med dette i bakhodet har Nintendo gjort flere designendringer som skiller den fra den originale Switchen.
Tilsvarende, hvor lang garanti nintendo switch? Spillkonsoller har 5 års reklamasjonsfrist etter forbrukerkjøpsloven. Husk at du må ta kontakt angående feilen innen rimelig tid etter at du oppdager den. Merk at dersom du har kjøpt konsollen i en av våre filialer, så gjøres reklamasjonen direkte til den aktuelle butikken.

Hvordan opprette en Nintendo konto?

En Nintendo Account er påkrevd for å få tilgang til tjenesten My Nintendo og for å kunne besøke Nintendo eShop via en datamaskin, et nettbrett eller mobiltelefon. Du kan opprette en Nintendo Account via denne nettsiden: https://accounts.nintendo.com/login.

By Charmain Birkenmeier

Hva kan man gjøre med Nintendo Switch? :: Hvordan betale på Nintendo Switch?
Nyttige lenker