Hjem > H > Hva Er Gravidforsikring?

Hva er Gravidforsikring?

Hva dekker gravidforsikringen? Hvis mor eller barnet blir utsatt for en ulykke som fører til varig medisinsk invaliditet, utbetales erstatning basert på invaliditetsgrad. Det gis dobbel erstatning ved ulykke som fører til over 50 prosent invaliditet.

Les mer

Hvilken forsikring bør alle fritidsbåter minimum ha?

Har du en båt over en viss verdi, bør du ha minst Delkasko for å få dekket tyveri, hærverk og brann. Selv om du bruker båten lite, anbefaler Strøm. – For å være dekket mot andre skader som kan skje på båttur, som grunnstøting, kantring, og kollisjon, trenger du Kasko eller Super. Hva er vanlig å betale i forsikringer i året? Bilforsikring koster gjennomsnittlig omtrent 15.000 kroner i året. Reiseforsikring koster vanligvis fra 1.000 til 1.500 kroner i året, dersom du kjøper helårsforsikring.

Derav, hva er vanlig pris på personforsikring?

En personforsikring kan koste alt fra så lite som 300 kroner årlig til hele 45.000 kroner i året. Grunnen til de enorme forskjellene er at personforsikringer i praksis er en kategori innen forsikringer, ikke et enkeltprodukt. Derav, hvor mye innboforsikring bør man ha? Det finnes ingen enkel fasit på dette. Hvor mye forsikring du trenger avhenger helt av samlet verdi på det du eier og på hvilken standard du har. Tenk deg at det skjer en totalskade hjemme hos deg, og at alt du har må erstattes.

Hva er Spedbarnsforsikring?

Med en spedbarnsforsikring sikrer du barnet ditt med en ulykkesforsikring, i tillegg får du tilgang til å snakke med helsepersonell døgnet rundt. Du kan bestille spedbarnsforsikringen fra du er 12 uker gravid og frem til barnet er 3 måneder. Angående dette, hva dekker barneforsikring gjensidige? Barneforsikringen gir deg rett til refusjon (inntil 1 G) av rimelige og nødvendige behandlingsutgifter de to første årene etter en ulykke. Dette inkluderer utgifter til privat behandling med inntil 10 000 kroner.

Og et annet spørsmål, hva er årsaken til svangerskapsforgiftning?

Man vet ikke hvorfor svangerskapsforgiftning oppstår. Morkakens blodkar vokser ikke inn i blodkarene i livmoren som de helst skal, og derved minskes blodgjennomstrømningen til morkaken og barnet. Kroppen reagerer på dette med å øke blodtrykket. Hvor mye koster båt forsikring? Prisen for en båtforsikring ligger på ca. kr 6 000 pr år. Der er imidlertid betydelig variasjon i prisen mellom ulike båtforsikringer, som vi kommer tilbake til rett nedenfor. Vi er imidlertid at de fleste betaler en pris på mellom kr 3 000 og kr 30 000 per år for båtforsikring.

Ta dette i betraktning, er det påbudt å ha forsikring på båt?

Forsikring av fritidsbåt er ikke påbudt, men alle bør forsikre den. Foruten det økonomiske tapet du kan lide ved en ødelagt båt, kan du også komme i ansvar ved en ulykke.

By Melamie Capiga

Hva er båtforsikring? :: Hva er et Filialforetak?
Nyttige lenker