Hjem > H > Hva Betyr 12+ På Apper?

Hva betyr 12+ på apper?

Aldersgrense i App Store: 12+ Google Play: 12 år.

Les mer

I forhold til dette, hvilke apper bruker barn?

Hvilke sosiale medier og apper bruker barn? Nesten alle 9 – 18-åringer bruker Youtube5 (95 prosent). Mange bruker også Snapchat (80 prosent), samt TikTok og Instagram (begge 65 prosent). Drøyt halvparten av 9 – 18-åringene oppgir å bruke Facebook (51 prosent). Hvilken app er mest populær 2020? Facebook-apper troner kåring over årets mest nedlastede apper. Appanalytikerselskapet App Annie har kåret årets mest nedlastede apper, og de Facebook-eide appene er godt representert i den internasjonale kåringen. På førsteplassen troner Facebook Messenger, som er selskapets meldingsapp.

I forhold til dette, hvilke tre typer app kategorier har vi?

Apps: Våre topp tre i fem kategorier

  • «Hei.
  • Med de ferdigdefinerte kategoriene «Hverdagsapper», «Reiseapper», «Skoleapper», «Treningsapper» og «Apper du ikke visste du trengte», har vi gjort vårt beste, både for Kveldsåpent og våre kjære lesere her på NRKbeta.
Hvilke apper bruker unge? Her har vi samlet fem smarte apper som vi tror vil gjøre hverdagen både lettere og morsommere for ungdom.
  1. Narvesen – gratis mat og drikke.
  2. Zenly – sjekk hvor vennene dine er.
  3. Yellow – bli kjent med nye venner.
  4. Wish – duppeditter til billige priser.
  5. Shazam – finn ut hva sangen heter.

Hvordan laste ned apper på iPhone 12?

Slik henter du apper

Åpne App Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Bla gjennom I dag-, Spill-, Apper- og Arcade-fanene for å finne apper du liker. Eller trykk på Søk-fanen for å se etter noe spesifikt.
Hvor finner man restriksjoner på iPhone? Apple har egne innstillinger for å begrense eller sperre tilgang til bestemte apper og funksjoner på iPad eller iPhone under noe som kalles for «Restriksjoner» - også kjent som foreldrekontroll. Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen.

Hvordan slå av restriksjoner på iPhone?

Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone. Så, hvorfor er det 12 års grense på roblox? PEGI begrunner i sin vurdering at Roblox kan inneholde tematikk med frykt og mild vold. Vi vil gjøre obs på at Roblox ikke er ett spill, men heller en plattform med tilgang til mange spill.

Hva jobber Medietilsynet med?

RÅDGIVNING: Medietilsynet jobber for at barn og unge skal ha en aktiv og trygg digital oppvekst, og utvikler undervisningsmateriell, råd og veiledninger både til skoleverk og foreldre.

By Glinys

Hvorfor er det 13 års aldersgrense på Snapchat? :: Hvordan se databruk på iPhone?
Nyttige lenker