Hjem > H > Hva Betyr Den Grå Boksen På Snapchat?

Hva betyr den grå boksen på Snapchat?

Den hule lilla pilen betyr at Snap med lyd har blitt åpnet. Den fylte blå pilen betyr at du sender en chat. Den hule blå pilen betyr at chatten din har blitt åpnet. Den fylte grå pilen betyr at personen du sendte en venneforespørsel til ikke har akseptert den ennå.

Les mer

Så, hva er nytt på snap?

Brukere reagerte på Snapchats lansering av nye funksjoner

De andre funksjonene åpner opp for at man kan lage og ha avstemninger ved å bruke “stickers”-funksjonen, svare direkte på en melding i chatten og enkelt bruke ulike linser og filtre når man ringer venner.
Tilsvarende, hvordan fjerne en venn fra topplista på snap? Fjern noen fra bestevenner ved å erstatte dem

Å sende færre snaps til de du vil ha fjernet fra listen over beste venner mens du sender flere til andre venner vil gjøre susen.

Hvordan lage privat story?

Hvordan legge ut en privat historie på Snapchat?

  1. Først, launch the Snapchat på telefonen og klikk deretter på din profile picture.
  2. Fra menyen som nå vises, bare gå til Stories og trykk på 'Private Story'.
  3. Vennelisten din vises nå også.
Hvordan se story på Snapchat uten at det vises? Trykk bare én gang på snapen du har motatt slik at den lastes inn til telefonen. Deretter skrur du på flymodus, eller skrur av datatrafikken til telefonen, og snapen vil åpnes uten at avsenderen ser det.

Hvor mye koster det å reklamere på Snapchat?

Det er et minimum budsjett på 20 dollar, som tilsvarer rundt 178 NOK som må brukes. Avslutningsvis fyller du ut bedriftens standardinformasjon og foretrukket betalingsløsning, og vipps, så er du klar til å lansere din første Snapchat-kampanje! Hva betyr lilla på snap? Knappen til venstre er for snaps som er sendt bare til deg. For å se en snap trykker du på de røde eller lilla ikonene. Røde ikoner betyr at det er et bilde og lilla ikoner betyr at det er en film.

Også, hvordan lagre snap fra andre?

Du kan også lagre bilder du mottar på samme måte. Trykk på bildet du mottar på Snap og velg «Lagre i chatten». Normalt forsvinner en «snap» etter at den er vist. Dette kan du endre, slik at en snap først slettes 24 timer etter visning. Hvordan sende gamle bilder på Snapchat? For å legge ut Snapchat til historien din, velg Min historie fra listen og trykk på den blå pilen igjen. Du kan også sende bildet direkte til en hvilken som helst av kontaktene dine. Bare velg dem fra listen også, og send Snap. Og med det har du lagt ut et bilde fra telefonen din til Snapchat.

Hvordan legge ut på My story?

Lagre og legg ut storyen

For å legge ut storyen, trykker du på «Send til» nederst i høyre hjørne. Deretter kan du velge om bare dine nære venner eller alle som følger deg skal få se storyen. Trykk så på «Del». Nå er storyen lagt ut, og dukker opp under «Din historie» på hovedskjermen på Instagram.

By Guglielmo Wozniak

Hvordan gjenåpne Facebook? :: Hva er Vennskapsprofil på Snapchat?
Nyttige lenker