Hjem > S > Skal Vi Danse Forlovet?

Skal vi danse forlovet?

«Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (58) og kjæresten Anders Mørk (54) har forlovet seg. Det skriver TV 2. - Jeg hadde tenkt på det lenge, vi fant ut ganske fort at vi passet bra sammen. Men man må ta rennefart så da gjorde jeg det også ble det ja, forteller Mørk til kanalen.

Les mer

Har Einar Nilsson barn?

På hjemmebane har Einar selv en samboer og tre døtre. Tvillinger på 21 og en 16 åringen. Hvem bor her premie? Ved hjelp av list, observasjonsevne og sosiale antenner er det om å gjøre å koble flest mulig hjem til riktig eier og stå igjen som vinneren av «Hvem bor her?». I hvert program kåres det en vinner som får en pengepremie på 10.000 kroner.

Du kan også spørre hvem bor her mina?

Mina Ingerine Nalum (36) bor i Sandefjord med mannen Andreas og de to barna Albert og Mynthe på 8 og 4 år. Hun er utdannet dekoratør og interiørdesigner, og har alltid vært kreativ og glad i å skape ting. Lidenskapen for interiør, blomster og hage deler hun til sine følgere på Instagram-kontoen @feelslikehome_mina. Følgelig, hvem bor her tv program? En journalist, en grafisk designer og en eksponeringsdesigner skal gjette hvem som bor hvor. I dagens program skal våre fire deltagere kikke inn i fire lekre leiligheter, proppfulle av smak og design. Følg med og prøv å gjette hvem som bor hvor!

I forhold til dette, hvem sponser eventyrlig oppussing?

Univern + Eventyrlig Oppussing = Sant

Univern er også i år med som sponsor og leverandør til Eventyrlig Oppussing på TV3. Dette er en serie som kombinerer flott norsk natur med håndverk og kreative idéer.
Folk spør også kan man melde seg på eventyrlig oppussing? Ønsker du å delta i neste sesong av Eventyrlig oppussing? Bygget må ha en unik og litt spesiell beliggenhet, og kan ligge hvor som helst i landet. Fritidsboligen må ikke være i for dårlig forfatning. Vi bygger ikke ut, kun overflateoppussing.

Hvor er eventyrlig oppussing 2021?

2021. Gutta tar turen til Halvors hjemtrakter, nemlig Nevlunghavn. Her har et ungt par arvet familiehytta, og ønsker seg en moderne og mer personlig stil. Hvor mange sesonger av eventyrlig oppussing? Nå har vi fullført sesong 7 av Eventyrlig Oppussing, men vi er allerede i gang med planlegging av sesong 8. Er du interessert i å få oss på besøk? Klikk her for mer informasjon. Følg oss gjerne på sosiale medier for å se mer av hva vi driver med.

Hva heter gutta i eventyrlig oppussing?

På deres egen lille øy finner vi ferieparadiset helt i vannkanten, der Halvor Bakke og teamet pusser opp og maler et sommerhus.

By Lennie Antrican

Hva betyr Mimir? :: Hvem betaler i Tid for hjem?
Nyttige lenker