Hjem > H > Hva Er En Bredbåndstelefon?

Hva er en bredbåndstelefon?

Bredbåndstelefoni, også kalt IP-telefoni, er en telefontjeneste levert over bredbåndstilkoblingen din internett. Samtalen går altså via bredbåndet i stedet for det tradisjonelle telefonnettet, og vil i mange tilfeller bli mye billigere enn den vanlige fasttelefonen.

Les mer

Hvor mye koster det å ringe femsifrede nummer?

Øvrige 5-sifrede nummer pr. min
Original, Next, Yng, U11/18 og Trygg Start0,00 pr. min
Telenor Kontant0,99 pr. min
*Ringer du kundeservicenumrene 915 09000/915 05000 er det samme ringepris som til et vanlig mobilnummer
Og et annet spørsmål, hvilke land bruker vipps? Vi har Vipps i Norge, svenskene har «Swish», danskene og finnene har MobilePay og det er andre liknende systemer for mobilbetaling i andre land.

Kan man Vippse til svensk nummer?

Kan jeg bruke Vipps med svensk personnummer? Nei, du må ha norsk d-nummer eller personnummer for å bruke tjenesten. Hvordan ringe fra Norge til USA? Slik ringer du til utlandet: Tast 00 + landskode + lokalt retningsnummer + nummer du vil ringe. Retningsnummer – ikke alle land har retningsnummer. Det første sifferet i retningsnummeret skal, dersom det er 0, sløyfes når du ringer til utlandet.

Derav, hva koster det å ringe med whatsapp?

Appen vår. Mer enn 2 milliarder mennesker i over 180 land bruker WhatsApp1 for å holde kontakten med venner og familie, når som helst og hvor som helst. WhatsApp er gratis2 og tilbyr lette, sikre og pålitelige meldinger og anrop, og er tilgjengelig på telefoner over hele verden. Hvordan ringe over nettet? Slå på Wi-Fi-anrop

  1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Mer. Innstillinger.
  3. Trykk på Anrop.
  4. Trykk på Wi-Fi-anrop. Hvis du ikke ser dette alternativet, er det fordi operatøren din ikke støtter denne funksjonen. Enkelte operatører lar deg bruke Wi-Fi-anrop uten mobildekning.

Ta dette i betraktning, kan man bruke facetime uten wifi?

Siden iPhone 4 kan du imidlertid Facetime uten Wi-Fi. Alt du trenger er en 3G- eller 4G-tilkobling for mobildata. Det er ingen forskjell mellom å bruke Facetime med Wi-Fi eller med mobildata, bortsett fra selvfølgelig for kostnaden. Hvordan får man FaceTime? Hvis du vil starte en FaceTime-samtale fra telefonlisten finner du kontakten du skal ringe i listen og trykker på kameraikonet et lite stykke ned på kontaktsiden. Slik ser det ut når du starter videochat fra FaceTime-appen.

Så, hvordan facetime med android?

Du kan ikke laste ned en FaceTime -app for Android du vil heller aldri klare dette. I stedet må du få en lenke fra en iPhone-bruker, klikke på den og deretter bli med i konverteringen via deg Samsung-telefonens nettleser.

By Vaios Baltierra

Hvem betaler egenandel bil? :: Hva koster det å ringe fra utlandet?
Nyttige lenker