Hjem > H > Hva Koster Det Å Ringe Fra Utlandet?

Hva koster det å ringe fra utlandet?

AustraliaStartMinutt
Fjordkraft Mobil0,995,99
GE Mobil0,995,99
Norgesenergi0,995,99
Telia0,895,99

Les mer

Hva koster det å ringe fra Norge til Spania?

StartprisPer minutt til Polen/Spania
IceIngen2,31 kr
MyCall*0,32 / 0,721,59 / 1,99 kr
OneCallIngen2,31 kr
ReleaseIngen2,29 kr
Er det gratis å ringe Telenor? Dette betyr at du må ha et mobilabonnement for å kunne ringe til et Teletorg nummer. Merk! Telefonsamtaler fra en fasttelefon i Norge til et ordinært spesialnummer i et land, har samme priser som for øvrige samtaler til landet. Det eneste unntaket er 'internasjonale grønne nummer' som starter med 00800.

Deretter, kan man bruke vipps i utlandet?

Du fyller på et valgfritt beløp i Vipps, og kan bruke dette fritt til hvor som helst i verden etter gjeldende priser. Å motta samtaler fra alle land er selvsagt gratis! EU/EØS: I EU/EØS koster det ikke noe mer å bruke mobilen enn hjemme i Norge. Hvordan ringe gratis til utlandet? Slik ringer du gratis til utlandet

Du trenger bare tilgang til internett og en telefoni-app. Du kan for eksempel bruke Google Hangouts, Facebook Messenger, Skype, WeChat eller Viber.

Tilsvarende, er facetime gratis til utlandet?

Hei! Nei, dette koster ingenting når du er pålogget internett. Bruker du mobildata, er det kun mobildataen du betaler for. Er det dyrt å ringe fra Spania? Bruk i utlandet kalles roaming, derav uttrykk som fri roaming og «roam like home». Reglene gjelder også ringing, og gjør at du kan ringe fra Spania til Norge uten at det koster deg en krone ekstra. Men å ringe omvendt, fra Norge til Spania, kan være svært dyrt.

Derav, hva betyr eu inkludert?

Det betyr at du kan bruke mobilen akkurat som du gjør hjemme i Norge når du reiser i EU/EØS. EU inkludert er automatisk med i alle våre mobilabonnement, uten at det koster noe ekstra! Husk at det er egne priser fra Norge til utlandet, skip, offshore, fly og spesialnummer. Deretter, hva menes med dataroaming? Dataroaming betyr helt konkret at man kobler seg til lokale mobilnettverk for å bruke data. Selv om du skrur av dataroaming vil du fortsatt kunne bruke telefonens melding- og anropsfunksjon. Du vil bare ikke kunne koble til mobildata på fremmede nettverk.

Hva koster det å ringe 915 04800?

DnB: – Opplyser om alternativt nummer

– Vi er opptatt av at kundene skal ha et alternativ til det femsifrede nummeret, og derfor opplyser vi kundene våre på dnb.no om at de kan ringe oss på 915 04800 til vanlig takst, sier DnBs informasjonsdirektør Even Westerveld til NRK.

By Hako Janway

Hva er en bredbåndstelefon? :: Hvem er med i Tid for hjem 2021?
Nyttige lenker