Hjem > E > Er Siri Farlig?

Er Siri farlig?

Dersom Siri sa noe med å konvertere er ikke dette farlig. Det som bruker å skje når man sier "112" til Siri er at hun starter en nedtelling før hun ringer til nødetatene.

Les mer

Dessuten, hva skjer hvis man ringer 112 ved en feil?

Du skal ikke bekymre deg. Det at du ringte nødetaten en gang ved et uhell vil ikke få noen konsekvenser. Hvis du er bekymret og tenker mye på dette, så vil jeg råde deg til å snakke med foreldrene dine eller en voksen du stoler på. Hva skjer når man ringer 112? Ring nødnummeret 112 når det er behov for øyeblikkelig hjelp. Du kan sende SMS til 112 i en nødsituasjon hvis mobilnummeret ditt allerede er registrert.

Og et annet spørsmål, kan siri avlytte?

Og Google gjør det samme, men bare i EU. Etter mye kritikk den siste uken setter Apple en stopper for sitt analyseprogram for taleassistenten Siri. Hva skjer om du ringer 911 i Norge? Nummeret er godt kjent fra film og fjernsyn. Nå viser det seg at det amerikanske nødnummeret 911 virker med en norsk mobiltelefon i Norge. Du blir tatt til en telefonsvarer som forteller at du nå er i ferd med å ringe politiets nødnummer.

Kan Siri lytte?

Nå innrømmer også Apple at samtalene dine med stemmeassistenten Siri kan bli lyttet til av deres ansatte. SIRI: Apples taleassistent Siri ble lansert i 2011. Her er selskapets Phil Schiller under pressekonferansen den gang. Hvordan stoppe nødanrop? Hold inne sideknappen på Apple Watch

Trykk og hold på sideknappen til skyveknappen for å slå av Nødanrop (SOS) vises.

Hvordan slå av nødanrop?

SOS-alarm.

Hvis du er i en nødssituasjon og trenger nødtjenester, trykker du raskt fem ganger eller mer på av/på-knappen.
Kan man ringe 113 uten dekning? I Norge har vi tre mobilnett: Telenor, TeliaSonera og Mobile Norway (Tele 2/Network Norway). – Men for å ringe til 112 utenfor det mobilnettet en er kunde i må en enten ta ut sim-kortet, eller slå av og på telefonen og ringe 112 før en taster PIN-koden, sier Aarsæther. Dette gjelder kun 112, og ikke 110 og 113.

Hva skjer når du ringer 113?

Ring medisinsk nødnummer 113 når du trenger akutt helsehjelp og det kan stå om liv og helse. Det kan for eksemel være ved ulykker, alvorlig sykdom/hendelser eller livstruende situasjoner knyttet til psykisk helse eller selvmordstanker.

By Wilow

Hva er forskjellen på 112 og 02800? :: Hvilken natt er den lengste i året?
Nyttige lenker