Hjem > N > Når Utløper Swap?

Når utløper SWAP?

En SWAP-avtale gjelder i 24 måneder. Etter 24 måneder har du fullført nedbetalingen av telefonen din og fordelene som ligger i SWAP-programmet er dermed også avsluttet. Da kan du selvsagt opprette en ny SWAP-avtale på en ny mobil.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan bytte mobil med swap?

Hva skjer når jeg vil bytte mobil/swappe? Ny mobil med ny SWAP-avtale kjøper du enkelt i Nettbutikken, i Telenorbutikken, Elkjøp eller Power. Kjøper du ny mobil i butikk, leverer du samtidig inn den gamle der. Kjøper du ny mobil i nettbutikken, mottar du en retur-pakke for å sende den inn. Når kan man avslutte SWAP? Hvis du vil avslutte SWAP-avtalen før det har gått 24 måneder, kan du betale resterende nedbetalingene. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale.

Dessuten, kan man swappe på power?

Din eksisterende mobil må være med i SWAP-programmet for at du skal kunne bytte den inn. Men vi tilbyr mobilpant i alle våre POWER-butikker. Angående dette, hvor mange swap avtaler kan man ha? Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt. SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil.

Deretter, hva betyr byttet i ny swap enhet?

Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten. Hvordan returnere SWAP? Fest returlappen og lever pakken på ditt nærmeste postkontor eller Post i Butikk. Du trenger ikke betale porto – det har Telenor allerede gjort. Du får beskjed når mobilen er mottatt, og når returen er godkjent betaler du ikke mer på den gamle SWAP-avtalen.

Følgelig, kan du swappe med knust skjerm?

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder. Tilsvarende, er det bindingstid på swap? 1. Det er ingen bindingstid på abonnementet. SWAP handler om mobilen – ikke om abonnementet. Du må riktignok ha et abonnement fra Telenor når du kjøper eller bytter din mobil med SWAP.

Hvordan avslutte tv abonnement Telenor?

Oppsigelse av abonnement

Du kan si opp ved å ringe oss eller sende oss en e-post via våre kontaktskjema. Trykk på linken under for å se ofte stilte spørsmål om oppsigelse.

By Randi Ottusso

Hvor mye koster Telenor SWAP? :: Hvordan lages diesel og bensin?
Nyttige lenker