Hjem > H > Hva Er Videresending Av Post?

Hva er videresending av post?

Vi ettersender alle brevsendinger som sendes gjennom Posten til Norge og til utlandet. Pakker kan videresendes kun i Norge og mot et gebyr. Midlertidig ettersending brukes når du vet at du skal tilbake til den opprinnelige adressen din.

Les mer

Hvordan signere flyttemelding for barn?

* For personer under 18 år er det den eller de som har foreldreansvar, og som barnet er registrert bosatt hos, som skal sende inn og underskrive flyttemeldingen. Ved avtale eller dom om delt bosted etter barnelova § 36 må begge foreldrene signere. Dessuten, skal studenter melde flytting? Du velger selv om du vil melde flytting når du flytter hjemmefra for å gå på skole eller for å studere. Å melde flytting vil si at du endrer adressen din i Folkeregisteret. Vanligvis må du gjøre dette innen åtte dager etter at du har flyttet, men for deg som er elev eller student er dette helt frivillig.

Ta dette i betraktning, er skatteetaten og folkeregisteret det samme?

Skatteetaten.no er ikke et søkbart register for person- og adresseopplysninger. Folkeregisteret registrerer opplysninger om blant annet: fødsler, navnevalg, farskap og foreldreansvar. Så, hvordan kan man sjekke folkeregisteret? kanFolkeregisteret

Dette er de opplysningene som er registrert om en person i Folkeregisteret som kan utleveres til private personer:

  1. Navn (inkludert historikk)
  2. Fødsels- og d-nummer.
  3. Grunnlaget for registrert identitet.

Ta dette i betraktning, hva er forskjell på bostedsadresse og postadresse?

Du kan ikke ha flere folkeregistrerte bostedsadresser, men du kan legge til en postadresse uten at det endrer din folkeregistrerte bostedsadresse. Postadressen blir da brukt av Skatteetaten og de fleste andre statlige myndigheter. Du må selv melde adresseendring til Posten for at all posten din skal komme frem. Kan ektefeller ha ulik bostedsadresse? Svar: I utgangspunktet er det ingenting i veien for at dere kan bo på forskjellige adresser. Ekteskapet som institutt bygger likevel på en forutsetning om at dere bor sammen. Det gjøres derfor oppmerksom på at hver av dere vil ha rett til å ta ut øyeblikkelig skilsmisse dersom samlivet har vært avbrutt i minst to år.

Hvordan bekrefte bosted?

En bekreftelse på skattemessig bosted (Certificate of Residence) kan enten bekrefte bosted etter norsk internrett eller etter en skatteavtale. Trenger du en bekreftelse på at et selskap er skattemessig bosatt må du enten sende en forespørsel på: e-post til [email protected] eller. Hvordan Folkeregistrere seg i Norge? Alle som flytter til Norge fra utlandet eller til utlandet, mellom norske kommuner, eller innen samme kommune, plikter å gi melding til folkeregisteret innen 8 dager. Folkeregisteret er en del av skattekontoret. Når du flytter til Norge skal du møte opp på skattekontoret med gyldig legitimasjon og levere flyttemelding.

Hvor lang tid tar det å få fødselsattest?

Som hovedregel kan du få fødselsattest hvis du er født i Norge. Er du født i utlandet må du kontakte myndighetene i det landet du er født. Adopterte som er født i utlandet kan få fødselsattest i de fleste tilfeller.

By Madeline Ashley

Kan dysleksi forsvinne? :: Hvor ofte kan man endre adresse?
Nyttige lenker