Hjem > H > Hva Er Nyhetsoppdatering På Facebook?

Hva er nyhetsoppdatering på Facebook?

Facebook-besøket ender ofte med en meningsløs scrolling nedover det som kalles nyhetsoppdateringen. Der oppdateringer fra venner og sider man følger, samles. Med meningsløs scrolling mener vi videoer, bilder, lenker, annonser eller lignende fra personer eller sider du ikke følger.

Les mer

Hva betyr å oppdatere status på Facebook?

En brukers Facebook-status kan oppdateres ved å bruke "Oppdater status" -feltet som vises øverst på brukerens hjemmeside og profilside. Brukeren bruker ofte dette rommet for oppdateringer om dagen eller for å legge ut smarte spørsmål. nettsted, video og bilder kan også deles på denne måten. Hvordan endre innstillinger på Facebook? Hvor finner jeg Facebook-innstillingene mine?

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla ned og trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på innstillingene du vil justere.

Angående dette, hvilke venner blir vist på facebook?

Bruker du Facebook, har du kanskje merket at du ikke ser like mye av alle dine ulike venners aktivitet i nyhetsstrømmen. Facebook tar utgangspunkt i hvem du snakker mye med – og hvem du stalker, og på basis av dette får vennene dine en ranking. Derav, kan folk se at jeg har vært inne på deres instagram? Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

Du kan også spørre hvem har sett min historie facebook?

Bare du kan se hvem som har sett historien din. Trykk på delen Historier øverst i nyhetsoppdateringen og så på Din historie. Trykk på nederst til venstre på et bilde eller en video i historien din for å se hvem som har sett historien. Hvis du ikke ser dette, har ingen sett historien din ennå. Og et annet spørsmål, kan folk se at jeg har vært inne på deres linkedin? Du kan kontrollere hvem som kan se om du har sett på profilen deres ved å oppdatere alternativene dine for profilvisning fra siden Innstillinger og personvern. Slik får du tilgang til innstillingen for profilvisning: Klikk på Meg-ikonet øverst på startsiden på LinkedIn.

Hvem kan se hva andre skriver på profilen din?

Gå til Innstillinger for profil og tagging for å administrere blant annet hvem som kan se hva andre folk publiserer på profilen din, og for å gå gjennom hvem som kan se innhold du er tagget i. Rediger grunnleggende informasjon på Facebook-profilen din, og velg hvem som kan se den. Så, kan man skjule at man er aktiv på facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Innstillinger. Trykk på Aktiv-status. Trykk på Slå på Aktiv-status eller Slå av Aktiv-status for å slå Aktiv-status på eller av.

Angående dette, hvordan få tilbake skjulte ting på tidslinjen?

Du kan se ting (som innlegg, bilder og videoer) som du har skjult på profilen din ved hjelp av aktivitetsloggen. Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Trykk på , og trykk deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Filter og deretter på Skjult fra profilen for å gå gjennom dem.

By Honey Bussani

Hva er forskjell på bostedsadresse og postadresse? :: Hva ser en bekjent på Facebook?
Nyttige lenker