Hjem > H > Hvorfor Kan Jeg Ikke Motta Penger På Vipps?

Hvorfor kan jeg ikke motta penger på Vipps?

Har du vippset fra bankkonto, får mottaker pengene med en gang. Har du vippset fra betalingskort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene. Har du byttet bank, men glemt å bytte mottakskonto i Vipps så kan pengene være overført til den gamle kontoen din.

Les mer

Deretter, hvorfor tar det 3 dager med vipps?

– Det skjer fordi betaling fra kort og fra konto går via helt forskjellig infrastruktur. Betaling fra konto er såkalt straksbetaling, som skjer på sekundet. Fra kort går det via kortselskapenes systemer, og da tar det tre dager. Følgelig, kan man trekke tilbake penger på vipps? Når du har bekreftet et utgående betalingsoppdrag i Vipps, er betalingen endelig og du kan ikke tilbakekalle dette. Dersom du mener at et betalingsoppdrag ikke er godkjent av deg eller det har skjedd en teknisk svikt, kan du klage (se mer om dette i Vipps vilkår).

Deretter, hvor lang tid tar en transaksjon?

I dag skjer altså overføringer fra konto i én bank til konto i en annen bank fem ganger daglig fra mandag til og med fredag. Overføring mellom banker skjer klokken 05.45, 09.45, 11.45, 13.45 og 15.45. På hverdager. Pengene går da ut fra konto, og er på mottakers konto etter ett kvarter. Følgelig, hva koster det og vippse? Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er under 5 000 kroner. Skal du vippse 5 001 kroner eller mer koster det 1 % av beløpet.

Og et annet spørsmål, kan man vippse til svensk nummer?

Nei, du må ha norsk d-nummer eller personnummer for å bruke tjenesten. Hvor mye penger kan man ha hjemme? Bankenes sikringsfond er et fond som garanterer for innskudd inntil to millioner kroner, inklusive renter, i alle norske banker. - Det betyr at du som bankkunde får igjen inntil to millioner selv om det skulle skje noe med banken.

Hvor mye koster det å overføre penger til utlandet DNB?

DNB ¹Wise
Gebyr for å sende 1000 NOK til en US-konto175 NOKHastebetaling: 9,23 NOK Lavprisoverføring: 7,64 NOK
SEPA overføring30 NOK0,41 EUR (4,1 NOK)
Papirbaserte betalingsoppdrag250 NOK-
Vekslingskurs²1 EUR - 9,97 NOK1 EUR - 9,90 NOK Faktiske vekslingskursen
Så, hva betyr reaktivere saldo? Å reaktivere betyr å aktivere på nytt. Hvis du for eksempel bytter telefon eller operatøren til din mobil gjør endringer, kan det hende at appen vår ikke vil fungere. For at appen skal fungere normalt igjen da, må du slette appen, laste den ned og aktivere den på nytt.

Deretter, hvor mye har jeg på konto?

Send KONTO til 04800. Du vil da få en SMS med saldo på alle dine kontoer med SMS-navn, og vil se hvilke navn du har lagt inn. Hvor mye koster SMS-tjenesten? Du betaler 2 kroner per SMS du mottar fra banken.

By Lemcke Gouveia

Hvordan stoppe en Vipps betaling? :: Hva er maksgrensen på Vipps?
Nyttige lenker