Hjem > H > Hva Er Lærlingbevis?

Hva er Lærlingbevis?

Elev- og lærlingbevis kan for eksempel brukes som identitetskort ved eksamen og som godkjent legitimasjon hos enkelte aktører som tilbyr studentrabatt.

Les mer

Så, når er man student på toget?

Studenter/elever som er 18 år og eldre og har skolebevis får 25 prosent rabatt på ordinær billett. Studenter ved høyere utdanningsinstitusjoner som fremviser legitimasjon og bekreftelse for betalt semesteravgift, får også 25 prosent rabatt på ordinær billett. Deretter, hvem gir honnørrabatt? Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før du er 67 år, vil du først ha rett til honnørrabatt når du blir 67 år.

Du kan også spørre hvor mye er honnørrabatt?

Men er du over 67 år, får du halv pris over alt. Og honnørrabatten gjelder ikke bare deg, men også ektefellen eller samboeren når dere reiser sammen. For en togtur mellom Oslo og Bergen utgjør dette et par hundrelapper. Deretter, hva er honnør billett? Honnørbillett, billett til redusert pris for eldre og uføre. Billettypen ble første gang lansert av NSB i 1953, men er senere blitt vanlig ved andre typer kollektivtransport. Taksten er vanligvis 50 % av ordinær pris.

Hvordan lage studentkort?

Slik skaffer du deg et studentkort

Møt opp med gyldig ID på Kortsenteret på Studentsenteret. Kortsenteret tar bilde av deg og du får kortet med en gang.
Ta dette i betraktning, når får man skolebevis? Du får dette av skolen ved skolestart.

Følgelig, hvor mye koster det å bli politi?

Studenter på etter- og videreutdanningene

Tar du et studium på 15 studiepoeng eller mer, må du betale semesteravgift på kr. 600 hvert semester. I tillegg må du betale kopinoravgift på kroner 100 hvert semester.
Hvor mye koster det å gå på OsloMet? Det er skolepenger som virkelig kan koste mye, og på private skoler kan skolepengene koste opp mot 40.000 i semesteret. Det gjør det ikke på OsloMet, der er det gratis, i likhet med andre offentlige universitet og høgskoler i Norge.

Og et annet spørsmål, hvor mye koster semesteravgift på oslomet?

SiO-avgiften er på 600 kroner per semester og er med på å finansiere velferdstilbudene fra Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Du må ha betalt SiO-avgiften for å kunne ta eksamen. Kopiavgift er på 220 kroner pr. semester for alle fulltidsstudenter, deltidsstudenter betaler 120 kroner pr.

By Primaveria Salaiz

Hva er Diskopprydding? :: Hva kan du bruke studentbevis til?
Nyttige lenker