Hjem > H > Hva Er Myrratinktur?

Hva er Myrratinktur?

Myrratinktur er et reseptfritt legemiddel som brukes i munnvann og gurglevann ved betennelser i munn og svelg. Myrra virker sammentrekkende på slimhinner. Bruksrettledning: Brukes ufortynnet til pensling av tannkjøttet.

Les mer

Hva hadde de tre vise menn med seg til Jesusbarnet?

Det står ikke i Bibelen hvor mange de er, men på grunn av de tre gavene som nevnes, gull, røkelse og myrra, har man i kristen tradisjon regnet med at de var tre. Hvem hadde med myrra? Magiene hadde alltid med seg gaver, og ingen av dem kom tomhendte, men det er vel ingen umulighet at for eksempel fem hadde med seg gull, fire hadde røkelse, og tre hadde myrra. Men nok om det.

Hvorfor feires 13 dag jul?

Trettende dag jul (Hellige tre kongers dag)

Dagen skal minne om mennene fra Østerland som kom til Betlehem. I bibelen kalles de kun for de “vise”. Mange steder ble dagen kalt Gamle juledag og ble feiret som den virkelige juledagen. Man spiste julemat og hadde trearmede lysestaker på bordet (helligtrekongers lys).
Du kan også spørre hva er egentlig betlehemsstjernen? Betlehemsstjernen eller Julestjernen knytter seg til en forestilling fremsatt i Matteusevangeliet, om at en spesiell stjerne skulle ha vist seg på himmelen ved Jesu fødsel, som symbol på den ekstraordinære hendelsen som fant sted.

Hva er en vismann?

Vismann betyr omtrent det samme som Akademiker. Hvor ble det av Jesus? Jesus blir rekna som utgangspunktet for kristendommen og er den sentrale skikkelsen i kristendommen. Han var frå byen Nasaret i Galilea, men vart ifølgje tradisjonen fødd i Betlehem.

Deretter, når ble jesus korsfestet?

Jesus (ca. 4 f.Kr. –30/33 e.Kr.), også referert til som Jesus fra Nasaret, Jesus Galileeren, og Jesus Kristus, var en jødisk predikant og religiøs leder. Hva heter de tre visemenn? Navnene som de senere ble utstyr med: Melchior, konge av Arabia, Kaspar, konge av Tarsia og Balthasar, konge av Etiopia, stammer fra en gresk historie som først ble kjent rundt år 500.

Du kan også spørre i hvilket evangelium står juleevangeliet?

Juleevangeliet er fortellingen om Jesu fødsel slik den er nedskrevet i Lukasevangeliet kapittel 2, vers 1–20. Denne teksten er hver julaften hovedtekst både i Den norske kirke og i de fleste andre kirkesamfunn. Den blir ofte dramatisert og framført i barnas forberedelser til julefeiringen.

By Lune

Er silikon bra for håret? :: Hvor får jeg kjøpt røkelse?
Nyttige lenker