Hjem > H > Hvorfor Subwoofer?

Hvorfor subwoofer?

Det er ingen vanlige høyttalere som kan spille den dypeste bassen i et klassisk orgelstykke eller en brutal technolåt. Uansett musikksjanger vil du oppleve at subwooferen gir mer driv, mer dynamikk og mer liv til musikken din. Det blir også lettere å sette opp høyttalerne dine når du har en subwoofer.

Les mer

Følgelig, hvordan koble til aktiv subwoofer?

Om din sub har høyttaler terminaler kan du bare koble et sett billige ledninger fra dine høyttalere til subbens høyttaler terminaler, da virker subben som supplement til dine høyttalere. Se til at du kobler pluss fra høyttalere til pluss på sub og minus til minus. Ta dette i betraktning, kan en subwoofer ligge? "Du kan for eksempel plassere en subwoofer under sofaen eller setet, for mer vibrering i setet når du ser på film," sier han. "Men da er det ikke sikkert det er optimalt når du spiller av musikk." En subwoofer kan både ligge og stå, og plasseringen bør derfor vurderes etter hvilket bruk du ønsker.

Hvordan plassere Sonos?

Retningslinjer for lyd

Hvis alt-i-ett-høyttaleren din settes ved siden av en vegg eller på en hylle, pass på at det er nok plass bak høyttaleren og at den ikke plasseres helt opp mot veggen. Det bør være minst 2,5 cm rom bak mindre høyttalere (One, One SL) og 5 cm bak større høyttalere (Five, Play:5).
Er subwoofer Ylvis? Gaute Ormåsen og Ben Adams, Ylvis-brødrene og Erik og Kriss, er blant kjendisene folk tror skjuler seg bak maskene. Men ingenting er umulig – det kan også være at det er to helt ukjente mennesker. Vi har fått lov å grave litt i identiteten deres, og har fått stille dem «ti spørsmål».

Hvem er subwoofer?

Subwoolfer er med rette den store snakkisen for tida. Nesten ingen vet hvem som egentlig skjuler seg bak maskene og artistnavnene Jim og Keith, som selv hevder å være utenomjordiske vesener som har vunnet det som er å vinne av intergalaktiske musikkonkurranser. De to hevder å være de største i galaksen noen sinne. I forhold til dette, hvem er subwoolfer? På lørdag skal Subwoolfer stå på scenen igjen under «Melodi Grand Prix»-finalen. Enn så lenge er det ingen som vet hvem som skjuler seg bak ulve-kostymene, men det er to navn som ofte går igjen i sosiale medier: Gaute Ormåsen og Ben Adams.

Hva betyr bass?

Bass (fra latin: basso – «dyp») kan vise til: Bass (stemme) – den dypeste mannsstemmen. Bass (lyd) – de laveste frekvensene i det hørbare spekteret. Bass (instrument) – musikkinstrumenter som frembringer basslyd. Hva betyr ohm på høyttalere? Sammenkobling av flere høyttalere

En forsterker leverer mer strøm til en subwoofer med lav impedanse (Ohm) enn den gjør til en med høyere impedanse. Men det er stor forskjell på hvor lavt du kan belaste en forsterker.

Ta dette i betraktning, hvordan fungerer en lydplanke?

De fleste lydplankene på markedet bruker såkalt virtuell surroundlyd. I stedet for å bruke fysiske, bakre høyttalere, er lydeffekten som kommer bakfra simulert. For at det skal fungere bra, må lydplanken plasseres riktig i et rom hvor lyden kan stusse i veggene.

By Mychal Spilker

Hvor mange Sonos enheter kan man ha? :: Hvordan bli produsent?
Nyttige lenker