Hjem > H > Hva Handler Snill Om?

Hva handler snill om?

Boka handler om Lussi som er så snill og stille at hun blir usynlig og forsvinner i veggen, men bryter seg ut med et brak og åpner opp for andre forsiktige jenter og kvinner. Det poetiske språket og de dokkeaktige figurene i boka er karakteristiske for Gro Dahles og Svein Nyhus' allalderbøker.

Les mer

Ta dette i betraktning, hva slags tekster er det gro dahle skriver?

Gro Dahle er en norsk forfatter. Hun har utgitt poesi, prosa og dramatikk for både voksne og barn. Hun er særlig kjent for billedbøkene hun har laget i samarbeid med ektemannen Svein Nyhus og datteren Kaia Dahle Nyhus. Dahle har mottatt en rekke priser for sitt forfatterskap. Også, hvor mange priser har gro dahle vunnet? Dahle har vunnet mange priser for sitt forfatterskap, deriblant Aschehougprisen (1998), Cappelenprisen (2000), Brageprisen (2002) og Kritikerprisen for beste barne- og ungdomsbok (2015).

I forhold til dette, hvor mange bøker har erna osland skrevet?

Ho er utdanna lektor og arbeidde som lærar i Masfjorden i Vestland fram til 1995. Osland debuterte med ungdomsromanen Natteramnen i 1987. Sidan har ho skrive ei rekkje bøker, både skjønnlitteratur og fagbøker, hovudsakleg for barn og ungdom. Når paven blir trett? «Når paven blir trett» er hentet fra Gro Dahles debutsamling Audiens som kom ut i 1987. Dette diktet finner du også i den nye utgivelsen «Ukas dikt«, en samling med 100 av Norges mest populære dikt.

Hvor bor Erna Osland?

Erna Osland (født 24. februar 1951) er en norsklærer og barne- og ungdomsbokforfatter. Osland er fra Høyanger i Sogn og bosatt på Byrknes i Gulen i Sogn og Fjordane.

By Car Pech

Hva betyr a tempo? :: Hvordan finne ut hvilken brøk som er størst?
Nyttige lenker