Hjem > H > Hva Betyr Postfrisk Frimerke?

Hva betyr Postfrisk frimerke?

Frimerkekategorier: Postfriskt: Et frimerker uten stempel og limet på baksiden er inntakt. Hengsla: Et frimerke uten stempel hvor limet bakpå ikke er inntakt. Stemplet: Et frimerke som har vært sendt med brev eller på annen måte vært gjennom en postsending.

Les mer

Du kan også spørre hvor mye er frimerkene verdt?

Frimerkene er uten påført verdi. De er til enhver tid gyldige som frankering for den vektsatsen de er utgitt til. Folk spør også har brukte frimerker verdi? Du kan blant annet ta kontakt med en frimerkeklubb for å få en vurdering på verdien av frimerkesamlingen din. Her finner du en oversikt over frimerkeklubbene i Norge som er organisert i NF. Det er smart å skaffe seg kunnskap om verdi på frimerker før du eventuelt velger å selge - slik at du unngår å bli lurt.

Også, er det moms på frimerker?

Det skal ikke beregnes merverdiavgift ved innførsel av gyldige betalingsmidler. Som gyldig betalingsmiddel menes valuta (av enhver valør) som kan benyttes for å kjøpe en tjeneste eller en vare. Det skal heller ikke beregnes merverdiavgift ved innførsel av frimerker, sedler og mynter som samleobjekter. Derav, hva brukes frimerke til? Frimerke er et bevis, oftest i form av et lite, trykt papirstykke, for at en avsender av et brev eller en postsending har betalt porto for fremsending. Som oftest er frimerket en rektangulær papirlapp som festes til en konvolutt.

Derav, hvor lang tid tar det å sende et brev fra oslo til tromsø?

Frakttiden er to til tre dager, og det avhenger av hvor du sender fra og til. Angående dette, hvor selge gamle frimerker? Slik kan du selge dine mynter og samleobjekter

For mynter, sedler, frimerker og medaljer er det gjerne mynthandlere, evt. noen bruks- eller antikvitetshandlere. Det finnes også enkelte aktører på nett som kjøper og selger mynter, slik som auksjonshus.

Så, hvordan selge frimerker?

Du kan annonsere i frimerkeblader eller bruke nettauksjoner. Både eBay og Qxlhar egne avdelinger for salg av frimerker. Men for å lykkes bør du vite litt om hva du selger og cirka verdi. Alternativt kan du benytte deg av bekjente som kan hjelpe deg med tanke på beskrivelse og prissetting. Dessuten, hvor levere brukte frimerker? Vennligst send FRIMERKER, PROSPEKTKORT og TELEKORT direkte til TUBFRIM, POSTBOKS 1, 3541 NESBYEN eller lever dem til et av Nasjonalforeningens kontorer. Over 350 av landets kommuner har bestilt og fått tilsendt innsamlingskasse for brukte frimerker.

Kan man bruke gamle frimerker?

Gamle frimerker kan fortsatt brukes.

By Fosque

Når kom det første frimerket kom ut i Norge? :: Hvordan pakke inn noe som skal sendes?
Nyttige lenker