Hjem > H > Hva Betyr Personlig Pop3?

Hva betyr personlig POP3?

POP/POP3. Hvis du velger POP/POP3 som kontotype i ditt e-postprogram, uansett om det er på PC eller på en smarttelefon, vil all e-post i innboksen bli lastet ned til ditt program samtidig som det slettes fra e-postserveren hos oss. E-postene vil dermed kun ligge på den enheten du lastet dem ned til.

Les mer

Så, hva er forskjellen på pop3 og imap?

I hovedsak er hovedforskjellen mellom de to protokollene at POP laster ned e-post fra serveren for permanent lokal lagring, mens IMAP lagrer dem på serveren og bare cacher (midlertidig lagrer) e-post lokalt. Deretter, hva er en imap tjener? IMAP er en måte å hente epost på

eks en PC, direkte innholdet på eposttjeneren din hos Domene AS. Alle enheter som er koblet til med IMAP vil se de samme katalogene, sendte, leste og uleste eposter. Fordelen med IMAP er at alt ser synkronisert ut. PC'en din vil se det samme som telefonen din.

Og et annet spørsmål, hva betyr pop3?

POP står for Post Office Protocol (Post Kontor Protokoll) og finnes nå i tredje versjon. Protokollen brukes for å hente post fra en e-post-tjener til egen datamaskin gjennom TCP/IP-protokollen. POP3 brukes sammen med to andre protokoller for å håndtere e-post. Disse er SMTP og IMAP. Så, hva er imap passord? Dette er passordet for kontoen din. Dette passordet er vanligvis små og store bokstaver. Serveren for innkommende e-post for en IMAP-konto kan også bli kalt IMAP-server. Hvis du for eksempel bruker e-postleverandøren example.com, er serveren for innkommende e-post sannsynligvis imap.example.com.

Folk spør også hva er imap mapper?

IMAP lar deg se alle dine e-poster som er på e-postserveren fra forskjellige enheter. E-postene blir ikke bare lagret på e-postserveren, men IMAP bufrer også kopier av e-posten din til alle dine enheter. I tillegg synkroniserer IMAP alle mappene dine. Hva er pop online no? Har du derimot en POP-konto vil det stå pop.online.no på innkommende server. Dette er ikke feil, bare en annen standard for e-post. Du trenger kun å endre de utgående innstillingene hvis du opplever problemer med å sende mail.

Man kan også spørre hvordan legge inn mail på pc?

Legge til en ny e-postkonto

  1. Velg Start , skriv inn E-post, og velg appen fra resultatene.
  2. Hvis dette er første gang du åpner e-postappen, ser du en velkomstside.
  3. Velg Legg til konto.
  4. Velg hvilken type konto du vil legge til.
  5. Skriv inn den nødvendige informasjonen, og velg Logg på.
  6. Velg Ferdig.
Hva menes med vertsnavn? vertsnavn er en etikett som er tilordnet til en enhet som er koblet til et datamaskinnettverk, og som brukes til å identifisere anordningen i ulike former for elektronisk kommunikasjon.

Du kan også spørre hvordan sette opp epost på iphone?

Slik gjør du det:

  1. Gå til Innstillinger > Mail, og trykk deretter på Kontoer.
  2. Trykk på Legg til konto, og velg e-postleverandøren din.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet.
  4. Hvis du ser Neste, trykker du på Neste og venter på at Mail skal bekrefte kontoen din.
  5. Hvis du ser Lagre, trykker du på Lagre.

By Helli Hodak

Hva er brukernavn på epost? :: Hva trener man i sone 3?
Nyttige lenker