Hjem > H > Hva Kan Hackere Gjøre?

Hva kan hackere gjøre?

Skjer det et sikkerhetsbrudd kan hackere potensielt få tilgang til store deler av ditt digitale liv – og i verste fall kan du oppleve ID-tyveri. I følge en rapport fra NorSIS fikk hele 150 000 nordmenn frastjålet identiteten sin, eller ble utsatt for svindel, i 2017 og 2018.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan vet man at man er hacket?

Android

Hvordan vite om noen hacker telefonen din

  • Telefonen mister ladingen raskt.
  • Telefonen kjører unormalt langsomt.
  • Du registrerer merkelig aktivitet på dine andre onlinekontoer.
  • Du får uvanlige anrop eller tekster i dine logger.
Hva gjør man når man har blitt hacket? Primært er det som kan skje at informasjon blir stjålet. Bilder, video, tekst, brukernavn, passord, eposter, epostadresser osv. Alt som er på kontoen eller enheten som er "hacket" kan bli stjålet, endret eller slettet. Mobiler kan også bli hacket.

Hvorfor blir man hacket?

Ukjente vinduer, utvidelser eller verktøylinjer i nettleseren. Ukjente e-poster sendes fra deg til venner og kjente, eller det foregår aktivitet på Facebook-kontoen din du ikke har kjennskap til. Brannmur eller antivirusprogram har blitt deaktivert av seg selv. Derav, kan noen hacke mobilen? Mobilen din kan lett hackes på flere ulike måter. Via apper og SMS tar hackerne kontroll over telefonen din uten at du merker sikkerhetsbruddet, eller ved at de har fysisk kontroll over telefonen din.

Og et annet spørsmål, er min epost hacket?

Du kan sjekke selv. Nettsida "have I been pwned" gir svar i løpet av sekunder - der får du opp alle eventuelle angrep som har rammet epostadressen du sjekker, og hva angrepene kan bety. Sannsynligheten for at epostadressen, og kanskje ett eller annet passord, har havnet uønskede steder er ganske stor. I forhold til dette, kan man hacke kamera på iphone? - Er det snakk om kameraet på Iphone eller Ipad, kan det ikke hackes. Det samme gjelder i stor grad Android-telefoner. En Mac er litt lettere å hacke, men det letteste er å hacke et web-kamera på en Windows PC.

Kan noen hacke Messenger?

Ja, Facebook-kontoen din eller Facebook Messenger kan bli hacket eller få et virus, dessverre. Facebook er generelt ganske flinke til å filtrere disse ut. (Derfor er det også viktig å holde Facebook- og Messenger-appene dine oppdatert.) Deretter, hvordan få tilbake hacket facebook konto? Hvis du tror kontoen din har blitt hacket eller er overtatt av noen andre, må du gå til denne siden for å sikre kontoen din. Vi kommer til å be deg om å endre passordet ditt og gå gjennom nylige innlogginger.

Og et annet spørsmål, kommer ikke inn på facebook hacket?

Gå til facebook.com/login/identify, og følg instruksjonene. Pass på å bruke en datamaskin eller mobiltelefon du tidligere har brukt til å logge inn på Facebook-kontoen din med. Søk etter kontoen du vil gjenopprette. Du kan søke etter kontoen din ved bruk av navn, e-postadresse eller telefonnummer.

By Hose

Kan min Iphone bli hacket? :: Hvorfor snakker ikke Siri?
Nyttige lenker