Hjem > H > Hva Skal Man Gjøre Når Iphonen Blir Våt?

Hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.

Les mer

Deretter, hva koster en iphone 8 plus?

Pris- og produktinformasjon

Den billigste prisen for Apple iPhone 8 Plus 3GB RAM 64GB akkurat nå er 2 990 ,-.
Hvor mye koster iPhone 8 Plus Elkjøp? iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus

Eff. rente26,41%
Kostnad1 439.-
Totalt8 429.-

Angående dette, hvor stor skjerm har iphone 8 plus?

Størrelse. iPhone 8 Plus er større enn iPhone X. Imidlertid har iPhone X større skjerm målt diagonalt. iPhone 8 Plus har en 5,5-tommers skjerm, og på tradisjonelt iPhone-vis er den omgitt av en kant (området mellom skjermen og telefonens ramme) som inneholder frontkameraet øverst og Hjem-knappen nederst. Hvor lenge kan et mobilbatteri vare? Man regner vanligvis ikke et batteri som betydelig degradert før kapasiteten har gått ned med rundt 20 prosent. Det er en ting som har pleid å skje en plass mellom 300 og 500 ladesykluser.

Hva er Batteritilstand?

På Batteritilstand-skjermen finner du informasjon om maksimal kapasitet og evne til maksimal ytelse. Maksimal kapasitet måler enhetens batterikapasitet i forhold til da den var ny. Dessuten, hvor ofte skal iphone lades? Delvis lading reduserer stress og øker batteriets levetid. Du trenger ikke å lade batteriet helt fullt. Som du kan se av tallene under bør du heller lade ofte og litt enn sjeldent og lenge. Den beste uttellingen ser det ut til å være om du lader mobilen omtrent halvveis hver gang.

Hvordan få bedre batterikapasitet på iPhone?

Du kan forbedre batteritiden ved å slå av funksjonen som lar apper oppdateres i bakgrunnen. Gå til Innstillinger > Generelt > Bakgrunnsoppdatering og velg Wi‑Fi eller Wi‑Fi og mobildata. Du kan også slå bakgrunnsoppdateringer helt av ved å sette bryteren til Av. Hvilken iPhone har lengst batteritid? Den har et 4353mAh batteri, det største som noen gang er montert inne i en iPhone. Dette gjør iPhone 13 Pro Maks det beste for batterilevetid med en betydelig margin - det vil gå hele dagen og deretter noen.

Hva koster det å bytte iPhone batteri?

Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad.

By Whitelaw

Hvordan få ut vann fra iPhone? :: Er iPhone 7 og 8 like store?
Nyttige lenker