Hjem > H > Hva Blir Sikkerhetskopiert I Icloud?

Hva blir sikkerhetskopiert i iCloud?

iCloud-sikkerhetskopi tar en kopi av informasjonen på iPhone, iPad og iPod touch. Når enheten er sikkerhetskopiert til iCloud, kan du enkelt konfigurere en ny enhet eller gjenopprette informasjon på en du allerede har. Dette gjør du hvis du vil at iCloud skal sikkerhetskopiere enheten din automatisk.

Les mer

Så, hva koster det å bruke icloud?

Dette er prisene og lagring: 50 GB iCloud: 0,99 € / måned. 200 GB iCloud: 2,99 € / måned. 1 TB iCloud: 9,99€ / måned. Dessuten, hvordan se hva som er i icloud? Med iCloud kan du lagre det du liker best og holde det oppdatert på alle enheter som er logget på med Apple-ID-en din. Du får 5 GB gratis iCloud-lagring, og du kan kjøpe mer eller frigjøre plass når som helst.

Også, hvordan fungerer icloud-bilder?

iCloudbilderbilder

Slik slår du på iCloud-bilder

  1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Trykk på Bilder.
  3. Hvis det er nødvendig, trykker du på iCloud-bilder for å slå funksjonen på.
Hva er Min bildestrøm på iPhone? Min bildestrøm laster opp de nyeste bildene (unntatt Live Photos), slik at du kan vise dem på og importere dem til alle enhetene dine. Bilder lagres i Min bildestrøm i 30 dager. iCloud-bilder laster opp alle bildene og videoene dine til iCloud, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine.

Hva bør sikkerhetskopieres?

Privatpersoner burde sørge for at alt av dokumenter, bilder, og annet med enten stor bruksverdi, viktighet eller affeksjonsverdi sikkerhetskopieres. Husk også at ikke bare PC-er, men også mobiltelefoner, kan inneholde ting du ikke vil miste. Se Ti tips for sikrere mobilbruk for informasjon. Man kan også spørre hvordan ta backup av mac? Sikkerhetskopier Mac med Time Machine

  1. Koble til en ekstern lagringsenhet, for eksempel en USB- eller Thunderbolt-stasjon.
  2. Åpne Time Machine-valgene fra Time Machine-menyen i menylinjen.
  3. Klikk på Velg sikkerhetskopidisk.
  4. Velg navnet på disken, og klikk deretter på Bruk disk.

Hvordan sikkerhetskopiere bilder fra iPhone?

Slik gjør du: Gå til Innstillinger ➡️ Trykk på Apple-ID-en din på toppen av skjermbildet ➡️ Velg iCloud ➡️ Skroll deg ned til iCloud-sikkerhetskopi og sørg for at denne er «på». Rosenquist forteller at du selvsagt også kan koble telefonen til en datamaskin med iTunes, og ta en sikkerhetskopi som lagres på maskinen din. Tilsvarende, hvordan opprette en icloud konto? Opprett en primær iCloud Mail-adresse på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Slå på iCloud Mail (eller Mail), og følg deretter veiledningen på skjermen for å opprette en iCloud Mail-adresse.

Og et annet spørsmål, hva er icloud lagringsplass?

iCloud er gratis opp til 5GB, men for de fleste er det ikke dette tilstrekkelig, og man er da nødt til å kjøpe ekstra lagringsplass. For noen få kroner i måneden kan du oppgradere til 50 GB.

By Drugi

Hvordan laste opp bilder til iCloud? :: Hva er AMD Ryzen 7?
Nyttige lenker