Hjem > H > Hvorfor Kjøpe Macbook Air?

Hvorfor kjøpe MacBook Air?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Og den fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og siden Apple utvikler både programvaren og maskinvaren, gir Mac en optimal brukeropplevelse.

Les mer

Hva er forskjellen på Mac og PC?

Hovedforskjellen på PC og Mac er operativsystemet (OS-et), altså det helt grunnleggende programmet som får maskinen til å gjøre noe som helst vettugt. En PC, enten det er HP, Lenovo eller Acer, bruker Microsoft Windows som operativsystem. En Mac bruker Apples eget OS og det heter macOS. Deretter, når kommer ny macbook pro 2021? MacBook Pro 16" (2021) – lanseringsdato og pris

Nye Apple MacBook Pro 16" (2021) kan forhåndsbestilles fra og med i dag, og tilgjengeligheten i butikk (samt for de som har forhåndsbestilt) forventes å starte den 26. oktober (Apple sier selv «fra og med neste uke»).

Hvordan få studentrabatt på Mac?

Studenter, foreldre til studenter eller de som jobber i en utdanningsinstitusjon kan spare penger på kjøp av Apple-produkter ved å bruke Apple Student Discount. Det kan være et kjøp av en Mac, MacBook eller iPad. Du kan til og med få en studentrabatt på Apple Music fra Apples Education Store. Ta dette i betraktning, er macbook air god til skole? Den nye M1-brikken gjør MacBook Air bedre enn noen gang før, med glimrende ytelse og topp batterilevetid – uten at det har medført en høyere pris. Dette er ikke det rimeligste alternativet for studenter, men hvis du har stort nok budsjett så finnes det ikke noe bedre valg.

Også, hva er best av macbook pro og air?

Og både Macbook Air og Pro er imponerende her, men det er klart at Air drar det lengste strået ettersom den har en mer energigjerrig prosessor enn hva Pro har. Pro har dog et noe større batteri (71,8 Wh mot 54 Wh på Air), så en del av forskjellen utjevnes. Man kan også spørre hvor lenge varer en macbook air? Så lenge varer våre enheter

For OS X og tvOS enheter (eksempelvis MacBook eller AppleTV) så er estimatet på omtrent fire år, mens en iOS eller watchOS enhet har en estimert levetid på 3 år. Dette er i følge Apple sine egne uttalelser på sine miljøsider.

Hva er bra med Mac?

Mac populært for design og redigering

Apple derimot er kjent for gode skjermer, og er med dette populære til bruk for bilde- og videoredigering. I tillegg er de mer kraftige Apple-maskinene rigget for tunge programmer, som bilde- og videoredigering samt tunge tegneprogram for kreative fag.
Angående dette, hvorfor kjøpe mac istedenfor pc? Som operativsystem støtter derfor Microsoft Windows en del mer programvare og maskinvare, og sikrer at du i praksis kan kjøre det meste som finnes på markedet. Apple sitt operativsystem derimot er laget spesielt for Mac, men istedenfor å være et hinder så er dette en av de største fordelene.

Folk spør også hva er best av mac og pc?

Mens Windows er lagd for å fungere med alle mulige konfigurasjoner av maskinvare, trenger Mac OS kun å virke med akkurat de datamaskinene som Apple selv bygger. Det betyr at en Mac ikke har problemer med stabiliteten på grunn av komponenter som av en eller annen grunn ikke vil fungere skikkelig sammen.

By Dent

Hva er best OLED eller QLED? :: Hvordan bruke Trumf bonus i butikk?
Nyttige lenker