Hjem > H > Hvorfor Måne Ved Beskjeder?

Hvorfor måne ved beskjeder?

Ikke forstyrr

Ved å aktivere Manuelt blir innkommende anrop og varsler satt til lydløs når skjermen er låst, og det vises et månesymbol i statuslinjen.

Les mer

Man kan også spørre hvordan dempe varslinger iphone?

Følg disse trinnene:

  1. Gå til "Innstillinger" og trykk på "Varsler".
  2. Rull ned til appen med varsler du vil slå av, og trykk på den.
  3. For å deaktivere alle varsler, slå av "Tillat varsler" -bryteren.
  4. Eller for å begrense appens varsler, kan du angi hvor varslingen skal vises, dvs.
Hva er dempet varsling? Du kan bruke den til å begrense virkningen av varsler fra meldinger. Mens du holder varslene på slik at nye meldinger vises på skjermen, men ikke lager lyd.

Hva er Kontrollsenter på iPhone?

Kontrollsenter på iPhone gir deg direkte tilgang til nyttige kontroller – inkludert Flymodus, Ikke forstyrr, lommelykt, volum, lysstyrke på skjermen – og apper. Hva er dempet varslinger iPhone? Når du har behov for å fokusere eller ta en pause fra iPhone, kan Fokus midlertidig dempe alle varslinger, eller bare vise utvalgte varslinger (for eksempel varslinger du trenger til oppgaven din), samtidig som andre personer og apper får beskjed om at du er opptatt.

Hvorfor står det dempet anrop?

Anrop fra ukjente numre dempes og sendes til telefonsvareren din. De vises i listen over nylige samtaler. Innkommende anrop tillates fra personer som er lagret i kontaktene dine, listen over nylige anrop og fra Siri-forslag som forteller deg hvem som ringer basert på telefonnumrene i e-postene og tekstmeldingene dine. Man kan også spørre hva er dempet anrop? Demping av anrop og blokkerte kontakter

Demp ukjente anrop: Velger du på vil innringere du ikke har i kontaktlisten sendes rett til svareren. Nummer du nylig har ringt vil imidlertid komme gjennom.

Og et annet spørsmål, hvorfor forsvinner sms på iphone?

Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone. Hvordan slå på push varsler på iPhone? Gå til Innstillinger og trykk på Varslinger. Velg en app under Varslingsstil. Under Varsler velger du varselstilen du vil ha. Hvis du slår på Tillat varslinger, velger du når du vil at varslingene skal leveres – umiddelbart eller i det planlagte sammendraget av varslinger.

Så, hva betyr varsler av på messenger?

Du kan slå av varsler for alle samtaler eller for enkeltsamtaler. Du kan også slå av muligheten til å forhåndsvise meldinger i varslene. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Varsler og lyder.

By Matheson

Hva er varslingssenter? :: Hvordan synkronisere Fitbit klokke?
Nyttige lenker