Hjem > H > Hva Er God Ping Tid?

Hva er god ping tid?

Så lenge du har under 100 ms, bør du oppleve anstendig fart og sømløs spilling. Hvis pingen er 20 ms eller mindre enn du har en eksepsjonelt lav ping. For spillere er dette det mest ønskelige nivået å ha. 50 ms er veldig raskt, og 100 ms er omtrent gjennomsnittlig.

Les mer

Hva er akseptabel netthastighet?

Du bør ha en nettlinje på minst 10 til 20 Mbps. Husk at internetthastigheten vi leverer er hastigheten inn til din trådløse ruter. Ofte vil du oppleve at hastighetene svekkes fra trådløs ruter og inn til enheten du bruker. Er 100 Mbps bra? En nedlastingshastighet på 100 mbit/s passer til de aller fleste familier, spesielt hvis det er flere brukere og enheter som benytter internett samtidig.

Følgelig, hva er jitter og ping?

Ping er tiden det tar i millisekunder for en datapakke å "reise" frem og tilbake mellom PC-en og serveren det testes mot. Jitter er enkelt og greit variasjonen i flere etterfølgende ping-tester. Grensesnittet lar deg velge blant servere fra hele verden å teste mot. Hva er høy jitter? Høy jitter betyr varierende ping-tid, noe som igjen kan føre til hakking i spill. Mange som spiller opplever ofte "lag" eller lang ping-tid.

Deretter, hvor mange mbps for å streame?

For å strømme film må du ha en hastighet på 5-6 Mbit/s (megabit per sekund) og om noen samtidig leser en nettavis, Skyper eller strømmer musikk blir det ytterligere 1,5 Mbit/s. Det betyr at man skal kunne klare seg med en hastighet på 10 Mbit/s, men så små abonnementer finnes knapt i dag. Hva er forskjellen på opp og nedlasting? Nedlasting betyr å motta data eller en fil fra Internett til din datamaskin. Opplasting betyr å sende data eller en fil fra datamaskinen din til et sted på Internett.

Man kan også spørre hva betyr 500 500 mbps?

Hastigheten er oppgitt som opp- og nedlastingshastighet, eksempelvis 500/500 betyr 500 megabits per sekund (Mbps) nedlasting, og 500 Mpbs opplastingshastighet. Ta dette i betraktning, hva er forskjellen på mbit og mbps? Når vi snakker om hastigheten på internettabonnement får vi fart angitt i Mbit, men når vi skal laste noe ned, vil denne typisk bli angitt som Mbps (megabit per sekund). Dette angir hvor mye data du kan hente ned per sekund. Disse to verdiene er de samme.

Hvor stor hastighet krever Netflix?

Hvis du vil se på Netflix i HD, trenger du:

Et Standard- eller Premiumabonnement fra Netflix. En tilkoblingshastighet på minst 5 megabits per sekund. Videokvaliteten er satt til Automatisk eller Høy.

By Bumgardner

Hvor mange Mbps er fiber? :: Hvordan velge riktig nettleser?
Nyttige lenker