Hjem > H > Hva Er Akseptabel Ping?

Hva er akseptabel ping?

Så lenge du har under 100 ms, bør du oppleve anstendig fart og sømløs spilling. Hvis pingen er 20 ms eller mindre enn du har en eksepsjonelt lav ping. For spillere er dette det mest ønskelige nivået å ha. 50 ms er veldig raskt, og 100 ms er omtrent gjennomsnittlig.

Les mer

Hva gjør nettet tregt?

Hvis alle dingser tilkoblet et nettverk har konstant tregt nett uavhengig av tid, sted og dings, ligger problemet trolig i aksesspunktet eller internettabonnementet. Du har et gammelt aksesspunkt/ruter, det er feil satt opp, eller bredbåndsabonnementet leverer ikke raske nok hastigheter. Ta dette i betraktning, hva er ping og jitter? Ping er tiden det tar i millisekunder for en datapakke å "reise" frem og tilbake mellom PC-en og serveren det testes mot. Jitter er enkelt og greit variasjonen i flere etterfølgende ping-tester. Grensesnittet lar deg velge blant servere fra hele verden å teste mot.

Hvor ofte bør man bytte router?

Symptomer på at ruteren bør byttes ut

  1. Tregt trådløst nett. Jo flere nye enheter du har som krever internettforbindelse, jo større arbeidsmengde blir det for ruteren.
  2. Tregt internett i enkelte rom. Murvegger i hjemmet gjør at WiFi-signalet svekkes i rom som ligger langt fra ruteren.
  3. Ruteren blir fryktelig varm.
Hvor mange Mbps trenger jeg? For å strømme film må du ha en hastighet på 5-6 Mbit/s (megabit per sekund) og om noen samtidig leser en nettavis, Skyper eller strømmer musikk blir det ytterligere 1,5 Mbit/s. Det betyr at man skal kunne klare seg med en hastighet på 10 Mbit/s, men så små abonnementer finnes knapt i dag.

Og et annet spørsmål, hva er forskjellen på mbit og mbps?

Når vi snakker om hastigheten på internettabonnement får vi fart angitt i Mbit, men når vi skal laste noe ned, vil denne typisk bli angitt som Mbps (megabit per sekund). Dette angir hvor mye data du kan hente ned per sekund. Disse to verdiene er de samme. Hvor mange Mbit i en GB?

1 Megabit = 0.000122 Gigabyte10 Megabit = 0.0012 Gigabyte
2 Megabit = 0.000244 Gigabyte20 Megabit = 0.0024 Gigabyte
3 Megabit = 0.000366 Gigabyte30 Megabit = 0.0037 Gigabyte
4 Megabit = 0.000488 Gigabyte40 Megabit = 0.0049 Gigabyte
5 Megabit = 0.00061 Gigabyte50 Megabit = 0.0061 Gigabyte

Deretter, hvilken hastighet krever 4k?

Hvordan skal nettet brukes hos deg? Det er imidlertid når man kommer opp i ultra-HD, eller 4K som det også omtales som, at kravene blir høye. Da anbefales det at du har minst 25 Mbit/s tilgjengelig på nettet ditt, og da er vi et godt stykke forbi hva en normal ADSL-linje kunne håndtere i «gamle dager». Hva er bra tilkoblingshastighet PS4? Det anbefales en tilkoblingshastighet på minimum 2 Mbps. Ta kontakt med nettverksleverandøren din for å få informasjon om opplastingshastighet. Tips til å forbedre nettverkstilkoblingen: Det anbefales at du bruker en LAN-kabel til å koble PS4-systemet til nettverket.

Og et annet spørsmål, hvor mye krever 4k?

Minstekravet til internett for at du skal klare å strømme 4K-innhold på TV-en eller PC-en din er 25 Mbps. Dette er under perfekte forhold. I praksis anbefales det å ha enten 50 Mbps eller 100 Mbps for å få uforstyrret 4K-strømming.

By Hesketh

Hvor langt kan et menneske høre? :: Hva gjør nettet tregt?
Nyttige lenker