Hjem > H > Hva Betyr Youtube?

Hva betyr YouTube?

YouTube er en internettjeneste for publisering og deling av videoer. Tjenesten lar brukere opprette kanaler hvor de kan laste opp videoer, samt kommentere andres videoer og abonnere på kanaler.

Les mer

Man kan også spørre hvordan gjøre youtube-kanal privat?

Gjør kanalabonnementene dine offentlige eller private

Logg på YouTube. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre. Velg Tilgang på menyen til venstre. Slå Hold alle abonnementene private av eller på.
Deretter, hva trenger man for å lage youtube? Det aller første steget i retning tittelen «youtuber» er å skaffe seg en Google-konto og deretter opprette en YouTube-kanal. Når det er gjort, trenger du et kamera. Har du en relativt ny mobiltelefon er du allerede godt på vei. Deretter må du tenke på innholdet.

Du kan også spørre hva tjener youtubere penger på?

Du kan tjene penger på YouTube via følgende funksjoner:

  • Annonseinntekter: Motta annonseinntekter fra banner-, overleggs- og videoannonser.
  • Kanalmedlemskap: Medlemmene dine betaler månedlig for spesielle medlemsfordeler du tilbyr.
  • Varehylle: Fansen din kan kjøpe offisielle merkevarer som vises frem på videosidene dine.
Og et annet spørsmål, hvor mye tjener youtubere per view? Som nevnt ovenfor er det flere faktorer som påvirker hvor mye penger du tjener per visning, og inntekter per 1 000 visninger kan variere helt fra 20-30 kroner til godt over en hundrelapp.

Folk spør også hvem tjener mest på youtube?

Den største Youtube-kanalen i september 2021 var T-Series med rundt 192 millioner abonnenter. Kanalen drives av det indiske plateselskapet «Super Cassets Industries Private Limited». Hva er mest populært på YouTube?

Nr.Navn på videoVisninger (milliarder)
1."Baby Shark Dance"8.00
2."Despacito"7.22
3."Shape of You"5.20
4."See You Again"4.98

Hvem er størst på YouTube i Norge?

Profilen som topper årets liste er youtuber og tiktoker Amalie Olsen (22). Hun har tidligere vunnet flere priser for sine videoblogger under «Gullsnutten», som har kåret de beste nordmennene på YouTube. Amalie Olsen har på ett år doblet inntekten. Hvor er beskrivelsen på YouTube? YouTube-beskrivelsen vises under videoen hver gang noen ser den. Hvis du ønsker å uttrykke takknemlighet til de som hjalp deg med å lage videoen, gi seerne en lenke for å sjekke ut mer innhold, eller bare annonsere et nettsted, kan du sette en lenke til YouTube-beskrivelsen.

Derav, hva skjer når du abonnerer på youtube?

Du kan abonnere på kanaler du vil se mer innhold fra. Bare trykk på Abonner-knappen under en YouTube-video eller på en kanalside. Når du abonnerer på en kanal, vises nye videoer publisert av kanalen, i abonnementsfeeden din. Det kan også hende at du får varsler når en kanal du abonnerer på, publiserer nytt innhold.

By Trillbee

Hvordan få YouTube på tv? :: Når kommer Nintendo Switch OLED?
Nyttige lenker