Hjem > H > Hva Betyr Ordet Algebra På Arabisk?

Hva betyr ordet algebra på arabisk?

Algebra (fra arabisk: al-jabr «forening, kombinasjon») er en gren innen matematikken som kan beskrives som en generalisering og utvidelse av aritmetikken. Ordet ble først brukt av den persiske matematikeren al-Khwârizmî, som brukte ordet for å beskrive den handlingen han gjorde når han forenklet en ligning.

Les mer

Hva brukes lineær algebra til?

Lineær algebra er et svært sentralt og grunnleggende område i moderne matematikk, med anvendelser i praktisk talt alle områder av matematikken. Lineær algebra omhandler lineære rom eller vektorrom og lineære avbildninger mellom slike rom. Hva er den første Kvadratsetningen? Første kvadratsetning beskriver hvordan vi kan skrive summen av to tall multiplisert med seg selv. La oss regnet ut (a+b)2. Dette kalles den første kvadratsetningen.

Hvordan faktorisere et Annengradsuttrykk?

Faktorisering av andregradsuttrykk

Faktoriseringen blir da som følger: a x 2 + b x + c = a ( x − x 1 ) ( x − x 2 ) . a ( x − x 1 ) 2 . Hvis likningen ikke har løsninger, kan du ikke faktorisere uttrykket.
Hvilken rekkefølge skal man regne? Rekkefølgen er:

  • Parenteser.
  • Potenser og røtter.
  • Divisjon og multiplikasjon.
  • Addisjon og subtraksjon.

Følgelig, hva betyr distributive?

Dette er tallord som betegner så eller så mange til hver, eller om gangen. For eksempel hadde tvenne, trenne, som er eldre former for to, tre, opprinnelig betydningen «to, tre til hver» eller «to, tre om gangen». Også, hva er målingsdivisjon? Ved delingsdivisjon vet vi hvor mange det skal fordeles på. Svaret forteller hvor mange det blir til hver. Ved målingsdivisjon sier divisor hvor mange det skal være i hver mengde. Svaret er hvor mange det rekker til.

Hvilke av alternativene forbindes med addisjon?

Symbolet for addisjon er plusstegnet (+). Så, hva er assosiative teorier om læring? Psykologi 1 boka forklarer assosiative teorier som teorier som forklarer læring som en kopling av hendelser som henger sammen. Da snakker vi om en stimulus og en respons. De to vanligste formene for assosiativ læring er klassisk betinging og operant betinging.

Dessuten, hvordan og faktorisere?

Faktorisering er ofte brukt i matematikken. Det går ut på å skrive et tall som produktet av faktorer. Tallet 4 kan skrives som 2 · 2. Dersom vi skriver 4 som 2 ·2 har vi faktorisert 4.

By Stevenson Camren

Hvordan får man alfakrøll på Mac? :: Hva er den algebraiske loven?
Nyttige lenker