Hjem > H > Hva Betyr Aldersgrense 12+?

Hva betyr aldersgrense 12+?

Hva betyr aldersgrensen 12+?

når det står et + bak alderen, betyr det at grensen er OVER tallet som står. Så når det står 12+ betyr det 13 år.

Les mer

Man kan også spørre kan barn ha snapchat?

–Hva er aldersgrensen på Snapchat? –I Norge er det 13-årsgrense for bruk av Snapchat og andre sosiale medier, basert på personvernloven. Foreldre kan gi samtykke på vegne av barn som er yngre. Hva er farlig med Snapchat? Det er ikke noe farlig med å bruke Snapchat. Men dessverre blir tjenesten ofte referert til som «sexting-appen». Det vil si å sende nakenbilder eller avslørende fotografier. Det er ikke noe håndfast som viser at Snapchat er verre enn andre tjenester når det gjelder dette.

Angående dette, hvem kan bruke snapchat?

Hvem kan bruke Tjenestene

Ingen under 13 år har lov til å opprette en konto eller bruke Tjenestene. Hvis du er under 18 år gammel, kan du kun bruke Tjenestene med samtykke fra din forelder eller verge.
Du kan også spørre hva er aldersgrense på tiktok? Dette er en tjeneste som har blitt populær blant barn og unge. TikTok lar deg mime og synge til kjente poplåter, lage stilige videoer og dele disse med andre på internett. I tillegg har tjenesten en chatte-funksjon, og muligheten for å kommentere på det andre har delt. Tjenesten har en aldersgrense på 13 år.

Hva er aldersgrenser?

Aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller få tilgang til noe. Ta dette i betraktning, hvem kan se 12 års film? Alle barn kan se filmen i følge med foreldre/foresatte.

  • 6 år - alle barn sammen med voksne.
  • 9 år - barn ned til 6 år sammen med voksne.
  • 12 år - barn ned til 9 år sammen med voksne.
  • 15 år - unge ned til 12 år sammen med voksne.
  • 18 år - absolutt aldersgrense.

Så, hva er aldersgrensen på james bond?

Sjanger: Action / Thriller. Regi: Cary Joji Fukunaga. Nasjonalitet: USA, 2019. Aldersgrense: 12 år. Hvor mange barn har Snapchat? 80 prosent av alle barn og unge i alderen 9-18 år bruker Snapchat. Foto: Mia Oshiro Junge, NTB scanpix (ill.) 3395 barn og unge over hele landet har svart på Medietilsynets årlige undersøkelse «Barn og medier».

Deretter, hva er aldersgrensen på whats app?

WhatsApp har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og er merket tre år fra PEGI i Play Store (Android). I brukervilkårene til WhatsApp, og gjennom registreringsprosessen, står det at man må være seksten år eller eldre for å bruke appen.

By Flanagan Noren

Er TikTok for barn? :: Hvor mye koster Sea of Thieves på PC?
Nyttige lenker