Hjem > H > Hvorfor Betale Med Paypal?

Hvorfor betale med PayPal?

Betal med PayPal – raskt, trygt og enkelt.

Med PayPal kan du betale, overføre penger og ta imot betalinger uten å måtte skrive inn betalingsopplysningene dine, og de deles heller ikke med nettstedet du handler hos.

Les mer

Er det trygt å betale med PayPal?

PayPal er en sikker betalingsløsning, og er tryggere enn å legge inn kortopplysninger hos dine nettforhandlere. PayPal vil alltid spørre deg om du ønsker å dele data med andre nettsteder/selskaper - det er altså behovsbestemt. Hvor mye koster det å betale med PayPal? Det koster ingenting å åpne en PayPal-konto, og det koster ingenting å betale via PayPal. PayPal tar et gebyr for å overføre betalingen, og dette gebyret er det mottaker som betaler. Gebyret trekkes automatisk fra overføringen, og er per i dag på kr 2,80 pluss 3,4% av summen som overføres.

Følgelig, hvordan kan man betale med paypal?

Betal enkelt og sikkert i tusenvis av nettbutikker, du trenger bare e-postadressen og passordet ditt. Du må ikke skrive inn kortnummeret ditt lenger! Handle trygt i nettbutikker over hele verden fra PC, mobil eller nettbrett. Fullfør betalingen ved å logge inn med PayPal – du trenger ikke å skrive inn kortnummeret. Kan man bli svindlet på PayPal? Forbrukertilsynet har sett eksempler på svindelforsøk ved hjelp av firmanavnet og logoen til betalingsløsningen PayPal. Dette foregår ofte ved at svindlerne sender deg en e-post hvor de sier at noen har forsøkt å logge seg inn på kontoen din eller forsøkt å trekke et beløp fra kredittkortet ditt gjennom PayPal.

Kan man ha PayPal i Norge?

september 2021: Mannual presenterer en oversikt over norske nettbutikker som tilbyr betaling med PayPal. PayPal er et svært populært betalingssystem for netthandel verden over, men har vært relativt lite utbredt i Norge. Kan jeg få pengene tilbake fra PayPal? PayPals kjøperbeskyttelsesprogram gir deg rett til tilbakebetaling av varens kjøpspris og eventuelle opprinnelige forsendelseskostnader hvis du ikke mottar en vare fra en selger, eller du mottar en vare du ikke bestilte.

Du kan også spørre hvor mange prosent tar paypal?

Overføring/overføring tilType overføringSats
Lokal bankkontoStandardIkke noe gebyr (når det ikke er valutakonvertering involvert)
Amerikansk bankkontoStandard3,00 % (når det ikke er valutakonvertering)
Hvor gammel må man være for å bruke PayPal? Hvis du er en enkeltperson, må du være minst 18 år og ha full juridisk myndighet til å inngå kontrakten, åpne en PayPal-konto og bruke PayPal-tjenestene.

Hvordan lage en PayPal-konto?

Hvordan lage en PayPal-konto

  1. 3.1 Gå til PayPal-siden.
  2. 3.2 Fyll ut detaljene.
  3. 3.3 Du må oppgi bankopplysningene for å opprette en Paypal-konto.

By Michaella Cimko

Hvor mye koster det å overføre penger til Sverige? :: Hvordan finne ut passord på Iphone?
Nyttige lenker