Hjem > H > Hva Er Best Spotpris Eller Variabel?

Hva er best spotpris eller variabel?

De variable avtalene er plassert under «andre avtaler». – Vi anbefaler spotpris, som har vist seg å være billigst over tid. Samtidig kan fastpris være et godt valg hvis du ønsker mer forutsigbarhet. Styr unna avtaler med variabel pris, sier Inger Lise Blyverket.

Les mer

Også, hvordan velge strømselskap?

Pass på at du velger strømleverandør med avtaler som passer dine behov. Sørg også for at strømselskapet er sosialt ansvarlig, miljøvennlig og etisk. På den måten kan du være trygg på du gjør et bra valg. Ett godt verktøy å bruke er sosiale medier som Facebook. Følgelig, hva koster strømmen per kwh?

4. kvartal 2021Endring i prosent
Øre/kWhSiste 3 md.
Husholdninger. Total pris for kraft, nettleie og avgifter186,626,9
Kraftpris108,141,7
Nettleie27,52,2

Følgelig, hvordan bruke prismatch fjordkraft?

"Som kunde hos oss har du prismatch på strøm. Får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen på tilsvarende avtale – enkelt og greit!" Følgelig, når er det billigst strøm i døgnet? Den billigste strømmen får du på natten. Som regel blir strømmen billigst rundt midnatt, og når det aller billigste punktet mellom kl. 03.00 og 04.00.

Angående dette, hva er trippelgaranti fjordkraft?

Trippelgaranti er en tilleggstjeneste som gir deg en ekstra trygghet i hverdagen. Blir du sykemeldt dekker vi kostnadene for strøm og nettleie i inntil 6 måneder. Maksimalt beløp per måned er 5000,-. Egne vilkår for alders- og uførepensjonister. Ta dette i betraktning, hvordan bruke tibber? Du betaler et fast beløp på 39,- kroner i måneden, noe som er vanlig hos de fleste leverandører. Deretter fungerer Tibber som en slags forhandler for deg, og de handler strøm for deg der den til enhver tid er billigst, uten påslag i prisen. Prisen ser du i Tibbers egen app og den varierer fra time til time.

Dessuten, hvordan vite hvilken strømleverandør man har?

Hvis du er usikker på hvem som er din strømleverandør, så kan du se etter kontaktinformasjon på faktura for strøm. Ta dette i betraktning, hvem har billigst strøm 2021? Den billigste avtalen med én måneds varighet (tilbys av Agva Kraft) koster kun 29,90 øre per kilowattime. Dersom du ønsker en fastprisavtale av lenger varighet enn én måned, er Agva Kraft også billigst i landet på avtaler på to måneder (36,90 øre per kilowattime), tre måneder (37,90 øre) og seks måneder (38,90 øre).

Hvem har billigst fastpris på strøm?

Billigste fastprisavtale for deg som ønsker en langvarig avtale. Den billigste fastprisavtalen på strøm med 12 måneder bindingstid er REN Røros Fastpris fra Røros E-verk kraft til kun 2 867 kr/mnd. Denne strømavtalen egner seg best for deg som ønsker en billig fastprisavtale det neste året.

By Audras Eilders

Hvor finner jeg gateway? :: Hva er Garantistrøm?
Nyttige lenker