Hjem > H > Har Man Krav På Leiebil Når Man Blir Påkjørt?

Har man krav på leiebil når man blir påkjørt?

Det følger av skadeserstatningsloven § 5-1 nr. 2 at skadelidte i rimelig utstrekning og etter evne plikter å begrense skaden. Dette innebærer at leiebil-utgifter bare kan kreves erstattet når de står i et rimelig forhold til de ulemper mangelen på bil i reparasjonsperioden medfører.

Les mer

Hva dekker veihjelp?

Du får dekket veihjelp hvis bilen blir utsatt for skade, tyveri eller tekniske problemer, og hvis fører eller passasjerer blir skadet, selv hjemme på din egen gårdsplass. Veihjelp kan blant annet bestå av berging, tauing, hotellopphold og hjemtransport. Egenandelen er 500 kroner. Tilsvarende, hvilken forsikring dekker knust mobil? Meld saken raskt og enkelt. Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader.

Ta dette i betraktning, hva dekker kasko på bil gjensidige?

Norges mest kjøpte bilforsikring

Bil Kasko velges av mange, og det er ikke så rart. Forsikringen dekker de fleste skader på din egen bil, for eksempel skader ved kollisjon, utforkjøring og tyveri, samt glasskader.
Folk spør også hva er minikasko? Delkasko (også kalt minikasko) er en forsikring som dekker brann, tyveri, innbrudd, veihjelp og glasskade, i tillegg til det den lovpålagte ansvarsforsikringen dekker. Ønsker du å være dekket mot steinsprut og glasskade må du som minimum ha delkasko (minikasko). Egenandelen kan du velge selv.

Så, hvor mye koster delkasko?

Delkasko kan koste mellom 250kr og 900kr i måneden. Det er mange faktorer som spiller inn på prisen, blant annet bilmodell, skadehistorikk, egenandel og alder. Delkasko er billigere enn kasko (full kasko), fordi den dekker ikke skader på egen bil. Kan man ha delkasko på bil med lån? Ja, det kan du. På denne lånetypen er det ikke krav om mer enn ansvarsforsikring, men du kan ha delkasko eller fullkasko om du ønsker.

Dessuten, hvor kan man se kongen av gulset?

"Kongen av Gulset" finnes nå å strømme på NRK TV. Og et annet spørsmål, hvor kan jeg se kasko? Kasko | TV 2 Play.

Du kan også spørre hvilke forsikringer må eier av kjøretøy ha for å være fullstendig dekket?

Alle kjøretøy med skiltene på må ha lovpliktig ansvarsforsikring – uansett om kjøretøyet er i bruk eller ikke. Hvis du kjører på noen og mangler bilforsikring, kan du bli økonomisk ansvarlig for ulykken. Det er viktig at kjøper/ny eier har lovpålagt forsikring med en gang.

By Rawdan

Hva er Uførekapitalforsikring? :: Hva dekke delkasko?
Nyttige lenker