Hjem > H > Hva Dekker Bygningsforsikring?

Hva dekker bygningsforsikring?

Bygningsforsikring som beskytter mot vannskader, brannskader, skade ved tyveri, naturskader samt andre skader som bygninger kan bli utsatt for.

Les mer

Hva dekkes av husforsikring?

Hvilke skader dekker husforsikringen?

  • Brann og nedsoting.
  • Lynnedslag og elektriske fenomener.
  • Naturskade.
  • Vannskader og brudd på rørledning.
  • Skadeverk.
  • Annen plutselig skade på bygning.
Hva koster bygningsforsikring? Avhengig av dekningsgraden og hvor store verdier du har, vil en husforsikring kunne koste alt fra 6.000 - 25.000 kroner. Det store spennet i pris skyldes først og fremst det at det finnes svært mange ulike boligtyper, i like mange ulike prisklasser.

Hvor mye betaler du i husforsikring?

Boligforsikring kan koste alt fra 5.000 til 15.000 kroner i året, med variasjon i begge retninger. Prisene varierer veldig siden hvert enkelt hus er unikt, med ulik slitasje og eierhistorikk. Angående dette, hva dekkes av borettslagets forsikring? Forsikring borettslag - innhold og dekninger

Dekker skader som påføres borettslagets bygninger ved brann, vann (også ved utett tak, men begrenset med opp til 200 000 kr pr skade, samt maksimalt erstatningsansvar per forsikringsår 600 000 kr.), naturskader, tyveri og skadeverk, samt andre plutselige skader.

Du kan også spørre hvilke forsikringer trenger man til leilighet?

Innboforsikring for leilighet og hybel

Bor du i leilighet, hybel, eller tre-/firemannsbolig, er selve bygningen forsikret gjennom borettslaget eller boligsameiets felles husforsikring. Du trenger derfor ikke en egen husforsikring for å forsikre din del av bygningen.
I forhold til dette, hva er en følgeskade? Følgeskade eller indirekte skade er en skade som ikke er forårsaket den skadevoldende hendelsen, men kommer som en etterfølgende konsekvens. Følgeskader i forbindelse med brann kan være store.

Så, hva dekker vannskader?

SelskapVann gjennom utett tak/veggFølgeskade fra utett våtrom
Frende Utvidet dekningDekketDekket
Gjensidige HusNeiNei
Gjensidige Hus PlussDekketDekket
If StandardNeiNei
Du kan også spørre hvilke skader dekkes av innboforsikring? Innboforsikringen dekker alle de løse eiendelene dine, som hører til hjemmet ditt, og som det er naturlig at du tar med deg når du flytter inn eller ut av en bolig. Det kan for eksempel være klær, møbler, elektronikk, mobiltelefoner, sportsutstyr, sykler, hagemøbler og andre løse gjenstander.

Hvem gjelder normalt bygningsforsikring for?

Forsikringen gjelder for deg og din ektefelle, eller samboer med felles adresse i folkeregisteret, og innehaver av tinglyst eiendomsrett, panterett eller annen tinglyst sikkerhetsrett i eiendommen. HVOR FORSIKRINGEN GJELDER HVA SOM DEKKES Forsikringen gjelder på den adresse som er nevnt i forsikringsbeviset.

By Kacie Tejeiro

Hvorfor kjøpe boligkjøperforsikring? :: Hvor lenge har jeg igjen av SWAP?
Nyttige lenker